U mnie na prenatalnych dr był pewnie a dziś Pani dr dała kolejne zdjęcie siusiaka i jeszxze nie ma śladu po moim krwiaku. Byłam na szybkich zakupachMi Pani pow na prenatalnych teraz czekamy na potwierdzenie i zakupy
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
JegoBaba
Fanka BB :)
targówek, promenada, janki, łomianki
Dzoaśka
Oj to wszystkie daleko, no nic trudno trzeba będzie się ruszyć [emoji3]targówek, promenada, janki, łomianki
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Kleinekatia
Nasz dzidzius ma 205g a ja przytylam 3kg. Tu pewnie nie ma zasady jeden bobas wiekszy inny mniejszy i już. Nie wiem jak u Ciebie z jedzeniem ja rano zjadam platki owsiane na wodzie z miodem albo żurawiną, drugie sniadanie to np.2 cienkie kielbaski i kanapka z maslem. Potem jakis owoc -dzis pudeleczko malin . Obiad dzis to kotlet z piersi kurczaka, ziemniaki i kiszony ogorek a na kolacje zjadlam jogurt fantasja truskawkowy! jak zaraz zasne to bedzie to tyle na dzis a jak nie to jeszcze cos wciagneNie zauważyłam ruchy czułam jakiś czas temu a teraz cisza. Dziś mówiłam o tym mojej Pani dr i powiedziała, że mam tydzień poczekać i poczuje napewno. Dzidzia miała dziś 178 g i Pani dr powiedziała, że malutka chudzina i trzeba mamusie pokarmić a mamusia już 4 kg na plusie!
Ja tez spodnie z h&m z szerokim pasem bo brzusio spory, jedne kupiłam drugie dostałam prawie nie noszone i żona teścia (nie teściowa) kupiła mi wczoraj w Tchibo dwie pary legginsów i dżinsy bo miała -25% (wyszło łącznie 160żl) zobaczę jak przyjdą jak z jakością i dam znać
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jem za dużo ugh a wagi trzeba pilnować
Fajnie że nowe Mamusie się pojawiają
Fajnie że nowe Mamusie się pojawiają
Haha powinnam to moje słowo motto kiedyś przyjdzie czas kiedyś ...
reklama
JegoBaba
jeju jak ja bym chciała tak jeść ja jem generalnie suche bułki i pomidorówkę czasem coś innego spróbuję, ale kończy się wymiotamiNasz dzidzius ma 205g a ja przytylam 3kg. Tu pewnie nie ma zasady jeden bobas wiekszy inny mniejszy i już. Nie wiem jak u Ciebie z jedzeniem ja rano zjadam platki owsiane na wodzie z miodem albo żurawiną, drugie sniadanie to np.2 cienkie kielbaski i kanapka z maslem. Potem jakis owoc -dzis pudeleczko malin . Obiad dzis to kotlet z piersi kurczaka, ziemniaki i kiszony ogorek a na kolacje zjadlam jogurt fantasja truskawkowy! jak zaraz zasne to bedzie to tyle na dzis a jak nie to jeszcze cos wciagne