reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

W moim przypadku przylot na wizyte u lekarza nie wchodzi w gre, niestety w sumie podliczajac zaplacilabym z taka wizyte jakies 6000zl lacznie z przylotem ;)))

Mysle ze gdzies pod koniec ciazy pojde na dodatkowe usg dla wlasnego spokoju, nie jest az tak drogie.

Nie myslalam ze kiedykolwiek bede tesknic za ginekologiem ;)

reklama
Australia... marzenie podróżnicze pewnie nie jednego <3

Kurde ja z dwoma usg pewnie bym nie wytrzymała... no właśnie, jak to wygląda z prywatnymi usg :-) w PL na NFZ chyba też są ograniczone usg 4 czy coś ktoś kiedyś pisał ;-)

Jak tak sie patrzy to jednak dobrze ze mamy tu mozliwosc isc co m-c i miec usg. Umarłabym chyba gdybym nie miała badań ciezko mi od wizyty do wizyty wytrzymać a co dopiero tyle czekac. No ale co kraj to inne reguły.
Ja na l4 jestem od kwietnia w zasadzie.... Złamałam nogę i miałam 2 m w gipsie a potem nagle buch jestem w ciąży ;) wiec nie wracałam juz do pracy dzieki Bogu bo ja pracuje w logistyce i mega stres i duża odpowiedzialność.

Jak tak sie patrzy to jednak dobrze ze mamy tu mozliwosc isc co m-c i miec usg. Umarłabym chyba gdybym nie miała badań ciezko mi od wizyty do wizyty wytrzymać a co dopiero tyle czekac. No ale co kraj to inne reguły.
Ja na l4 jestem od kwietnia w zasadzie.... Złamałam nogę i miałam 2 m w gipsie a potem nagle buch jestem w ciąży ;) wiec nie wracałam juz do pracy dzieki Bogu bo ja pracuje w logistyce i mega stres i duża odpowiedzialność.
to masz sporo wolnego :D już z nogą w porządku?
skąd jesteś?

My dziś byliśmy wózki oglądać :D i muszę kupić poduszkę ciążową do spania :-) , bo coraz ciężej znaleźć mi odpowiednią pozycję

skąd jesteś?

My dziś byliśmy wózki oglądać :D i muszę kupić poduszkę ciążową do spania :-) , bo coraz ciężej znaleźć mi odpowiednią pozycję
Ja też poduszkę siódemke [emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171]
Bo mi plecy już siadają [emoji47] ale ja zawsze miałam się z tymi plecami
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też poduszkę siódemke [emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171]
Mi też lędźwie :-( Muszę więcej ćwiczyć... miałam mieć rezonans 3 sierpnia, ale zaszłam w ciążę i już nie skorzystałam. Mam problem z kością ogonową, ale odpukać nie doskwiera mi póki co bardziej.

Polecicie jakieś poduszki? Ja dzisiaj macałam dwie chciałam kupić kojec MotherHood http://motherhood.pl/wp-content/uploads/2016/02/292.jpg , ale jest w niej sama wata. Macałam inną, która miała taki jakby piasek, super w dotyku to było ;-)

Ta poducha to zbawienie i później tylko domownicy się o nią kłócą ;)

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Mi też lędźwie :-( Muszę więcej ćwiczyć... miałam mieć rezonans 3 sierpnia, ale zaszłam w ciążę i już nie skorzystałam. Mam problem z kością ogonową, ale odpukać nie doskwiera mi póki co bardziej.

Polecicie jakieś poduszki? Ja dzisiaj macałam dwie chciałam kupić kojec MotherHood http://motherhood.pl/wp-content/uploads/2016/02/292.jpg , ale jest w niej sama wata. Macałam inną, która miała taki jakby piasek, super w dotyku to było ;-)
Link do: Jak wybrać poduszkę dla kobiet do spania w ciąży ? | Supermami -. moja ooleżanka ma taką 7 i sobie chwali [emoji16]

Dziękuję to teraz będę miała dylemat :D Mi 2 koleżanki polecały tą MotherHood, ja tylko się boję, że ta wata się ubije, jak się maca te poduszki to to wypełnienie takie sobie :/ a cena spora

reklama
skąd jesteś?

A no mam :) i nie żałuje ;) tak z noga juz ok :) tylko teraz przekroczę te 290 dni co przysługuje zwolnienia w ciąży i musze składać papiery o zasiłek rehabilitacyjny na ostatnie dwa m -ce. Niby tylko formalność a papierologii tyle ze masakra bo i lekarz i ja i firma musza uzupełnić dok. Na początku listopada musze złożyć papiery w zusie

Do góry