reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

My juz po wizycie :) wszystko ok :) przeziernosc kość nosowa nóżki rączki żołądek główka wszystko na miejscu i odpowiada tyg ciąży czyli 13+1 :) no i ku mojemu zaskoczeniu chhba bedzie chłopak !!!! Na 99% dr powiedział ze chłopak i juz wpisał mi w kartę ciąży mówił ze na następnej wizycie potwierdzi :) także będę miała parke w domu :)
gratulacje :-) ja miałam prenatalne dokładnie w tym samym dniu ciąży 13+1 :D, teraz czekamy na czwartkowe usg

Czytam w internecie ze wielorodki odczuwaja ruchy dziecka ok 16-17tc a te co pierwszy raz to ok 20tc. A ja wlasnie sobie leze i nagle czuje ze cos sie w brzuszku przemieszcza dotykam po prawe jest! Chwytam za aparat i psytyk! Nam fotke jak nasz dzidzius sie rozpycha aż mi górke na brzuchu zrobił :D
super, ja nie mogę się doczekać, ale jeszcze trzeba poczekać... pochwal się zdjęciem :D

reklama
Właśnie szukam jakiegoś. [emoji16]
Mój ginekolog jest dziwny.... Pytam go zimno mi 30' ludzie w tshirtach a ja w swetrze , czy to normalne? A on mi : nie wiem !!!![emoji48] pytam o ból kości ogonowej on nie wie [emoji34] w 8 tygodniu ciąży karetka przywiozła mnie do szpitala miałam krwotok wszyscy ze mną myśleli że już po ciąży, na szczęście to były krwiaki pękające. Tzn na szczęście że to nie dzidziek [emoji307] i mam zwolnienie lekarskie . a on chciał mnie wysłać do pracy 11h stania . łapki mi opadają. Więc szukam nowego kompetentnego....[emoji3]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
o kurcze... współczuję tych przejść :/
ja jestem od 11 tygodnia na zwolnieniu z racji wykonywanego zawodu, na szczęście mój ginekolog nie robił problemów, ma ludzkie podejście do tematu na szczęście
szukaj szukaj kogoś z lepszym podejściem :*

Ja też dzisiaj byłam na wizycie ale u położnej :) serduszko tatuś nagrał i cały czas chodzi i słucha [emoji16] mały wiercipieta rośnie bo czuje go co parę godzin jak się odzywa [emoji6]

reklama
Do góry