reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Basiatoja - to sobie bedziemy tyć w równym tempie ;)
Paulyna - oj taaaaak wujek google to ojej.. ja inne schorzenie wyjasnialam z wujkiem google to z przez pół roku miałam hipochondrię. Postaw sobie zakaz! Nie czytaj wujka google! Od tego mozna psychicznie wysiąść ...
CHcialam sie pochwalic ze chyba poczulam pierwszego fikołka. Leżałam i nagle napieranie po prawej - dotykam- kulka :D a po kilkunastu sekundach nagle napieranie po lewej! Dotykam- ta sama kulka a po prawej gładko! Hahaha.. dobrze ze taki mały jest to prawie nie czuć gorzej jak starszy fiknie w żołądek ;)
gratuluje ruchów :D ja narazie mam bąbelki i nie wiem już czy to jelita czy nie :p jak na jelita to inaczej niż zwykle hehe
Hej ☺ u mnie, przedwczorajsze USG pokazało, że będzie chłopak :)
Meeega się cieszę :)
gratuluje :-) a który masz tydzień?

paulyna luzik, masz dobre podejście;) Wsio będzie OK. Moja szwagierka też miała, ale po pierwszej ciąży. Drugą elegancko przeszła;)
dziękuję :-) drugą przeszła też z przepukliną?

Ja mam jutro prenatalne ale mam pietra !!! Siedzę juz jak na szpilkach.

Ja mam córcię juz 3-letnia ale dr powiedział mi dopiero w skończonym 19 tc wcześniej mówił ze nie chce wyrokować bo pewien nie jest. Nawet w 16 tc na wizycie nic mi nie chciał powiedziec
nie martw się na zapas :-*

o tym też słyszałam, drogie produkty to nie są, więc chyba się zaopatrzę, kokosowy mam w kuchni ;-)
Tez mam kokosowy w kuchni :) tylko słyszałam, że on potrafi przesuszyc skórę dlatego się nie zdecydowałam. Ponadto średnio mi służył na włosy (właśnie je wysuszał) wiec tylko na nim smaże :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mam kokosowy w kuchni :) tylko słyszałam, że on potrafi przesuszyc skórę dlatego się nie zdecydowałam. Ponadto średnio mi służył na włosy (właśnie je wysuszał) wiec tylko na nim smaże :)

o widzisz, ja nie stosowałam go w ogóle jako kosmetyk. Skoro przesusza to się nie zdecyduje... ale ten z migdałów koniecznie :-)

Ja stosuje krem z firmy dzidziuś na rozstępy. czytałam o nim i ma dobre opinie, zdrowy skład i niską cenę. Mówię, że czasem żaden krem nie pomoże, ale zapobiegawczo można używać.

Witam . Jestem marcowa mamusia i dołączam do Was :)
Obecnie jestem w 13t4d :)
Pozdrawiam

Witaj! Jesteśmy tak samo widzę w ciąży :). Ja w ubiegłym tygodniu byłam na prenatalnych i gin powiedział, że widzi chłopca, ale nie nastawiamy się bo mówił, że jeszcze może się zmienić. Bardzo byśmy chcieli mieć synka, ale oczywiście najważniejsze, żeby zdrowe było :)

reklama
Migdałowy u mnie się sprawdza :)

to mnie przekonałaś :D

Ja stosuje krem z firmy dzidziuś na rozstępy. czytałam o nim i ma dobre opinie, zdrowy skład i niską cenę. Mówię, że czasem żaden krem nie pomoże, ale zapobiegawczo można używać.
no jasne, nikt nie da gwarancji z rozstępami, moja mama ma, ja mogę mieć i liczę się z tym, ale smaruję się, żeby później nie było "a mogłam się smarować, może bym nie miała" :p

Do góry