reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Basiatoja - to sobie bedziemy tyć w równym tempie ;)
Paulyna - oj taaaaak wujek google to ojej.. ja inne schorzenie wyjasnialam z wujkiem google to z przez pół roku miałam hipochondrię. Postaw sobie zakaz! Nie czytaj wujka google! Od tego mozna psychicznie wysiąść ...
CHcialam sie pochwalic ze chyba poczulam pierwszego fikołka. Leżałam i nagle napieranie po prawej - dotykam- kulka :D a po kilkunastu sekundach nagle napieranie po lewej! Dotykam- ta sama kulka a po prawej gładko! Hahaha.. dobrze ze taki mały jest to prawie nie czuć gorzej jak starszy fiknie w żołądek ;)
gratuluje ruchów :D ja narazie mam bąbelki i nie wiem już czy to jelita czy nie :p jak na jelita to inaczej niż zwykle hehe
Hej ☺ u mnie, przedwczorajsze USG pokazało, że będzie chłopak :)
Meeega się cieszę :)
gratuluje :-) a który masz tydzień?

paulyna luzik, masz dobre podejście;) Wsio będzie OK. Moja szwagierka też miała, ale po pierwszej ciąży. Drugą elegancko przeszła;)
dziękuję :-) drugą przeszła też z przepukliną?

Ja mam jutro prenatalne ale mam pietra !!! Siedzę juz jak na szpilkach.

Ja mam córcię juz 3-letnia ale dr powiedział mi dopiero w skończonym 19 tc wcześniej mówił ze nie chce wyrokować bo pewien nie jest. Nawet w 16 tc na wizycie nic mi nie chciał powiedziec
nie martw się na zapas :-*

o tym też słyszałam, drogie produkty to nie są, więc chyba się zaopatrzę, kokosowy mam w kuchni ;-)
Tez mam kokosowy w kuchni :) tylko słyszałam, że on potrafi przesuszyc skórę dlatego się nie zdecydowałam. Ponadto średnio mi służył na włosy (właśnie je wysuszał) wiec tylko na nim smaże :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mam kokosowy w kuchni :) tylko słyszałam, że on potrafi przesuszyc skórę dlatego się nie zdecydowałam. Ponadto średnio mi służył na włosy (właśnie je wysuszał) wiec tylko na nim smaże :)

o widzisz, ja nie stosowałam go w ogóle jako kosmetyk. Skoro przesusza to się nie zdecyduje... ale ten z migdałów koniecznie :-)

Ja stosuje krem z firmy dzidziuś na rozstępy. czytałam o nim i ma dobre opinie, zdrowy skład i niską cenę. Mówię, że czasem żaden krem nie pomoże, ale zapobiegawczo można używać.

Witam . Jestem marcowa mamusia i dołączam do Was :)
Obecnie jestem w 13t4d :)
Pozdrawiam

Witaj! Jesteśmy tak samo widzę w ciąży :). Ja w ubiegłym tygodniu byłam na prenatalnych i gin powiedział, że widzi chłopca, ale nie nastawiamy się bo mówił, że jeszcze może się zmienić. Bardzo byśmy chcieli mieć synka, ale oczywiście najważniejsze, żeby zdrowe było :)

reklama
Migdałowy u mnie się sprawdza :)

to mnie przekonałaś :D

Ja stosuje krem z firmy dzidziuś na rozstępy. czytałam o nim i ma dobre opinie, zdrowy skład i niską cenę. Mówię, że czasem żaden krem nie pomoże, ale zapobiegawczo można używać.
no jasne, nikt nie da gwarancji z rozstępami, moja mama ma, ja mogę mieć i liczę się z tym, ale smaruję się, żeby później nie było "a mogłam się smarować, może bym nie miała" :p

Do góry