reklama
gratuluje ruchów ja narazie mam bąbelki i nie wiem już czy to jelita czy nie jak na jelita to inaczej niż zwykle heheBasiatoja - to sobie bedziemy tyć w równym tempie
Paulyna - oj taaaaak wujek google to ojej.. ja inne schorzenie wyjasnialam z wujkiem google to z przez pół roku miałam hipochondrię. Postaw sobie zakaz! Nie czytaj wujka google! Od tego mozna psychicznie wysiąść ...
CHcialam sie pochwalic ze chyba poczulam pierwszego fikołka. Leżałam i nagle napieranie po prawej - dotykam- kulka a po kilkunastu sekundach nagle napieranie po lewej! Dotykam- ta sama kulka a po prawej gładko! Hahaha.. dobrze ze taki mały jest to prawie nie czuć gorzej jak starszy fiknie w żołądek
gratuluje :-) a który masz tydzień?Hej ☺ u mnie, przedwczorajsze USG pokazało, że będzie chłopak ❤
Meeega się cieszę
dziękuję :-) drugą przeszła też z przepukliną?paulyna luzik, masz dobre podejście Wsio będzie OK. Moja szwagierka też miała, ale po pierwszej ciąży. Drugą elegancko przeszła
nie martw się na zapas :-*Ja mam jutro prenatalne ale mam pietra !!! Siedzę juz jak na szpilkach.
Ja mam córcię juz 3-letnia ale dr powiedział mi dopiero w skończonym 19 tc wcześniej mówił ze nie chce wyrokować bo pewien nie jest. Nawet w 16 tc na wizycie nic mi nie chciał powiedziec
hej, ciąża dzień starsza od mojejWitam . Jestem marcowa mamusia i dołączam do Was
Obecnie jestem w 13t4d
Pozdrawiam
Ja stosuję narazie Bio-Oil, ale chcę kupić coś jeszcze i smarować się na zmianę ;-) Wiele osób poleca olej kokosowy
anik.
Mama Krzysia :)
Lepszy jest olej ze słodkich migdałówhej, ciąża dzień starsza od mojej
Ja stosuję narazie Bio-Oil, ale chcę kupić coś jeszcze i smarować się na zmianę ;-) Wiele osób poleca olej kokosowy
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
o tym też słyszałam, drogie produkty to nie są, więc chyba się zaopatrzę, kokosowy mam w kuchni ;-)
anik.
Tez mam kokosowy w kuchni tylko słyszałam, że on potrafi przesuszyc skórę dlatego się nie zdecydowałam. Ponadto średnio mi służył na włosy (właśnie je wysuszał) wiec tylko na nim smażeo tym też słyszałam, drogie produkty to nie są, więc chyba się zaopatrzę, kokosowy mam w kuchni ;-)
o widzisz, ja nie stosowałam go w ogóle jako kosmetyk. Skoro przesusza to się nie zdecyduje... ale ten z migdałów koniecznie :-)Tez mam kokosowy w kuchni tylko słyszałam, że on potrafi przesuszyc skórę dlatego się nie zdecydowałam. Ponadto średnio mi służył na włosy (właśnie je wysuszał) wiec tylko na nim smaże
Ja stosuje krem z firmy dzidziuś na rozstępy. czytałam o nim i ma dobre opinie, zdrowy skład i niską cenę. Mówię, że czasem żaden krem nie pomoże, ale zapobiegawczo można używać.
Witaj! Jesteśmy tak samo widzę w ciąży . Ja w ubiegłym tygodniu byłam na prenatalnych i gin powiedział, że widzi chłopca, ale nie nastawiamy się bo mówił, że jeszcze może się zmienić. Bardzo byśmy chcieli mieć synka, ale oczywiście najważniejsze, żeby zdrowe było
Witam . Jestem marcowa mamusia i dołączam do Was
Obecnie jestem w 13t4d
Pozdrawiam
Witaj! Jesteśmy tak samo widzę w ciąży . Ja w ubiegłym tygodniu byłam na prenatalnych i gin powiedział, że widzi chłopca, ale nie nastawiamy się bo mówił, że jeszcze może się zmienić. Bardzo byśmy chcieli mieć synka, ale oczywiście najważniejsze, żeby zdrowe było
anik.
Migdałowy u mnie się sprawdzao widzisz, ja nie stosowałam go w ogóle jako kosmetyk. Skoro przesusza to się nie zdecyduje... ale ten z migdałów koniecznie :-)
reklama
to mnie przekonałaś
no jasne, nikt nie da gwarancji z rozstępami, moja mama ma, ja mogę mieć i liczę się z tym, ale smaruję się, żeby później nie było "a mogłam się smarować, może bym nie miała"Ja stosuje krem z firmy dzidziuś na rozstępy. czytałam o nim i ma dobre opinie, zdrowy skład i niską cenę. Mówię, że czasem żaden krem nie pomoże, ale zapobiegawczo można używać.