reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
16tc,ale o wskazaniu na dziewczynkę dowiedziałam się na prenatalnym,potwierdzenie dopiero w październiku na polowkowym.

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem :-) Ja w czwartek mam wizytę u swojego ginekologa (prenatalne nie było u niego, bo nie robi) i nie mogę się doczekać aż znowu popatrzę na dzidzię :D Kolejne badanie pewnie wypadnie mi 18-19 tc może wtedy już się też potwierdzi :D

Mój ginekolog na NFZ do którego chodzę co 4tyg nie na każdej wizycie robi mi usg,nie liczę też na to,że odważy się wspomnieć coś o płci przed 20tyg,na prenatalne dają mi skierowanie do specjalisty w szpitalu z super sprzętem umówiłam się już na koniec października,to będzie 21tc więc to będzie ten dzień,kiedy dowiem się na 100%[emoji4]nie mogę się doczekać

Mój ginekolog na NFZ do którego chodzę co 4tyg nie na każdej wizycie robi mi usg,nie liczę też na to,że odważy się wspomnieć coś o płci przed 20tyg,na prenatalne dają mi skierowanie do specjalisty w szpitalu z super sprzętem umówiłam się już na koniec października,to będzie 21tc więc to będzie ten dzień,kiedy dowiem się na 100%[emoji4]nie mogę się doczekać

Ja do ginekologa chodzę prywatnie i na każdej wizycie mam usg, więc pewnie i wtedy mnie nie ominie :-)
Na połówkowe pewnie też będę musiała się umówić do innego gabinetu ;-)

To życzę żebyś już poznała płeć na tej wizycie wyczekiwanej :D
Ja powoli też się niecierpliwię ;-) Niby od początku czuję, że będzie córcia i po cichu liczę na potwierdzenie :p

Dziewczyny a ile już przytyłyście od poczatku ciąży? Czy w ciąży jest jakis moment bardzo szybkiego przyrostu wagi? Ja od poczatku ciąży przytylam prawie 3kg (skonczony 16 tc) :)

Ja też,niby tylko zasugerował,ale podświadomość robi swoje [emoji4]zawsze chciałam mieć dwie córki.

może sugestie się sprawdzą :-)

Dziewczyny a ile już przytyłyście od poczatku ciąży? Czy w ciąży jest jakis moment bardzo szybkiego przyrostu wagi? Ja od poczatku ciąży przytylam prawie 3kg (skonczony 16 tc) :)
ja około 1,5 kg , przed ciążą przytyłam niestety i boję się, że będę dużą ciężarówą ;-)

Ja chodzę do luxmedu, więc usg nie robią przy wizycie. Dziś zaczełam 13 tydzień i chyba przytyłam 1kg.
Ale nie widać jeszcze nic, jestem szczupła więc się zastanawiam kiedy będzie widać. [emoji3] Zastanawiam się czy macica bardzo boli kiedy rośnie? Puki co czasem jak wstane to mam uczucie ciągnięcia [emoji6]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja narazie chudne,ale juz brzuchol widac troszkę.
Moj lekarz na nfz robi usg zawsze i na luxmed tez

f2w3d5qpcxdadmvl.png

reklama
Do góry