reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Cześć
Jestem Aśka termin mam na 27 marca, pierwsza ciąża:szok:
Nie śpię od 6 bo mnie głód okrutny znowu obudził :errr: Mam pytanie, czy wam też ciągle jest tak strasznie zimno?:unsure:

reklama
Mi zawsze było gorąco a teraz zauważyłam że już tak nie mam że jakiś sweterek czy marynarkę muszę na siebie narzucić :) więc to chyba normalne u ciężarnych[emoji14]
Mnie też ostatnio zaczęły łapać skurcze :( a strasznie tego nie lubię :( wić magnez poszedł w ruch :)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi zawsze było gorąco a teraz zauważyłam że już tak nie mam że jakiś sweterek czy marynarkę muszę na siebie narzucić :) więc to chyba normalne u ciężarnych[emoji14]
Mnie też ostatnio zaczęły łapać skurcze :( a strasznie tego nie lubię :( wić magnez poszedł w ruch :)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie dzisiaj jadę do ginekologa więc się dowiemy w końcu co tam siedzi :) już się doczekać nie mogę :)

Dzoaska witaj[emoji4]

Misia93 daj znać kto się tam kryje[emoji2] mnie też w pierwszej ciąży mówili byle zdrowe ale potem się zaczęło...

MoniaKari musimy jakoś z tym zyc[emoji4]

ja jeszcze nawet nie ubrana[emoji1] dopiero wyszłam z pod prysznica ...

miłego dnia[emoji6]

Mnie również w kółko zimno, choć niestety na domiar złego fatalnie znoszę za wysokie temperatury. Tym sposobem np.wczoraj w cieniu zamarzałam a na słońcu po chwili już mi było źle, więc uciekałam.

Dziewczyny, jak się czujecie? U mnie 14t2d i jestem bliska rozpaczy. Wprawdzie nie wymiotuję, ale jest mi non stop niedobrze a na dodatek różne zapachy, widoki a nawet myśli powodują wiele razy dziennie odruch wymiotny, który mnie zgina wpół i wyłącza na kilkanaście sekund z funkcjonowania. Tak reaguję np.na zapach wszelkich mydeł w płynie, czasem wystarczy, że do pokoju wejdzie ktoś, kto chwilę wcześniej mył ręce a ja zdycham. Kiedy to wreszcie przejdzie?

Mnie również w kółko zimno, choć niestety na domiar złego fatalnie znoszę za wysokie temperatury. Tym sposobem np.wczoraj w cieniu zamarzałam a na słońcu po chwili już mi było źle, więc uciekałam.

Dziewczyny, jak się czujecie? U mnie 14t2d i jestem bliska rozpaczy. Wprawdzie nie wymiotuję, ale jest mi non stop niedobrze a na dodatek różne zapachy, widoki a nawet myśli powodują wiele razy dziennie odruch wymiotny, który mnie zgina wpół i wyłącza na kilkanaście sekund z funkcjonowania. Tak reaguję np.na zapach wszelkich mydeł w płynie, czasem wystarczy, że do pokoju wejdzie ktoś, kto chwilę wcześniej mył ręce a ja zdycham. Kiedy to wreszcie przejdzie?
U mnie już 16 tydzień skończony a nadal mam to samo. Mdli cały czas.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama

Ja jestem 12+6dn od około tygodnia nudności mineły, na całe szczęście bo straszne to było [emoji107] ale najgorzej było na dziale warzywniczym [emoji12] nic nie pomagało jedynie troszkę coca cola ale starałam się nie przesadzać. A teraz to tylko czasem, wczoraj papryki się objadłam i chyba mój "kabaczek" jej nie lubi bo znowu nudności były. Napewno już nie długo i skończą się nudności [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry