reklama
Misia.93
Fanka BB :)
Witaj [emoji3] ja też tak mam że mi zimno ! Zwłaszcza w nogiCześć
Jestem Aśka termin mam na 27 marca, pierwsza ciąża
Nie śpię od 6 bo mnie głód okrutny znowu obudził Mam pytanie, czy wam też ciągle jest tak strasznie zimno?
Dzoaśka
Zapytałam mojego ginekologa czy to normalne a on "nie wiem" poprostu ręce mi opadły [emoji26]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Mi zawsze było gorąco a teraz zauważyłam że już tak nie mam że jakiś sweterek czy marynarkę muszę na siebie narzucić więc to chyba normalne u ciężarnych[emoji14]
Mnie też ostatnio zaczęły łapać skurcze a strasznie tego nie lubię wić magnez poszedł w ruch
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też ostatnio zaczęły łapać skurcze a strasznie tego nie lubię wić magnez poszedł w ruch
Misia.93
Ja właśnie dzisiaj jadę do ginekologa więc się dowiemy w końcu co tam siedzi już się doczekać nie mogęMi zawsze było gorąco a teraz zauważyłam że już tak nie mam że jakiś sweterek czy marynarkę muszę na siebie narzucić więc to chyba normalne u ciężarnych[emoji14]
ada1989
Mama Konradka :)
Dzoaska witaj[emoji4]
Misia93 daj znać kto się tam kryje[emoji2] mnie też w pierwszej ciąży mówili byle zdrowe ale potem się zaczęło...
MoniaKari musimy jakoś z tym zyc[emoji4]
ja jeszcze nawet nie ubrana[emoji1] dopiero wyszłam z pod prysznica ...
miłego dnia[emoji6]
Misia93 daj znać kto się tam kryje[emoji2] mnie też w pierwszej ciąży mówili byle zdrowe ale potem się zaczęło...
MoniaKari musimy jakoś z tym zyc[emoji4]
ja jeszcze nawet nie ubrana[emoji1] dopiero wyszłam z pod prysznica ...
miłego dnia[emoji6]
katherinne
Mnie również w kółko zimno, choć niestety na domiar złego fatalnie znoszę za wysokie temperatury. Tym sposobem np.wczoraj w cieniu zamarzałam a na słońcu po chwili już mi było źle, więc uciekałam.
Dziewczyny, jak się czujecie? U mnie 14t2d i jestem bliska rozpaczy. Wprawdzie nie wymiotuję, ale jest mi non stop niedobrze a na dodatek różne zapachy, widoki a nawet myśli powodują wiele razy dziennie odruch wymiotny, który mnie zgina wpół i wyłącza na kilkanaście sekund z funkcjonowania. Tak reaguję np.na zapach wszelkich mydeł w płynie, czasem wystarczy, że do pokoju wejdzie ktoś, kto chwilę wcześniej mył ręce a ja zdycham. Kiedy to wreszcie przejdzie?
Dziewczyny, jak się czujecie? U mnie 14t2d i jestem bliska rozpaczy. Wprawdzie nie wymiotuję, ale jest mi non stop niedobrze a na dodatek różne zapachy, widoki a nawet myśli powodują wiele razy dziennie odruch wymiotny, który mnie zgina wpół i wyłącza na kilkanaście sekund z funkcjonowania. Tak reaguję np.na zapach wszelkich mydeł w płynie, czasem wystarczy, że do pokoju wejdzie ktoś, kto chwilę wcześniej mył ręce a ja zdycham. Kiedy to wreszcie przejdzie?
U mnie już 16 tydzień skończony a nadal mam to samo. Mdli cały czas.Mnie również w kółko zimno, choć niestety na domiar złego fatalnie znoszę za wysokie temperatury. Tym sposobem np.wczoraj w cieniu zamarzałam a na słońcu po chwili już mi było źle, więc uciekałam.
reklama
Dzoaśka
Ja jestem 12+6dn od około tygodnia nudności mineły, na całe szczęście bo straszne to było [emoji107] ale najgorzej było na dziale warzywniczym [emoji12] nic nie pomagało jedynie troszkę coca cola ale starałam się nie przesadzać. A teraz to tylko czasem, wczoraj papryki się objadłam i chyba mój "kabaczek" jej nie lubi bo znowu nudności były. Napewno już nie długo i skończą się nudności [emoji16]Mnie również w kółko zimno, choć niestety na domiar złego fatalnie znoszę za wysokie temperatury. Tym sposobem np.wczoraj w cieniu zamarzałam a na słońcu po chwili już mi było źle, więc uciekałam.