reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny napiszcie do Oli fasoli zeby na Facebooku wam wysłała zaproszenie do grupy . Zrobiłyśmy tam grupę tajna dlatego nie możecie znaleźć . Ale pisze sie do Oli i ona wysyła zaproszenia . To nie tak ze my nie przyjmujemy [emoji12] tam sa nawet osoby nie z forum :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
daj znać czy powiedzieli. Ja pytałam w poprzedniej ciąży to mi powiedzieli ze nie ma szans by zobaczyć bo za wcześnie i nawet nie próbowali patrzeć. Może coś się zmieniło przez 4 lata[emoji2]

ja jeszcze leżę w łóżku ale muszę wstać i ogarnąć dom bo dziś koleżanki z pracy przychodzą a mój na 12 godz w robocie i nie ma mi kto pomoc....[emoji12]
To powodzenia :)

Daria tam jest administratorwm
Tu Lilija czy jakos tak miala nazwe. I faktycznie duzo osob jest,które nie byly tu na forum w ogole tylko ktos im powiedzial o grupie i sie dopisaly

f2w3d5qpwgay0ieo.png

Ehhh no właśnie tylko jakieś naturalne syropy typu z serii *spam*,tabletki ziołowe i powiem wam,że czekam do jutra jak rano jutro nie będzie nic lepiej to idę pi antybiotyk bo mecze się od niedzieli już...cały czas kaszle i nie wiem też czy mojemu bobaskowi to nie zaszkodzi...powiem wam że to moja 2 ciąża 14tc a ja naprawdę czuję już pierwsze ruchy!i to serio żadne bulgotanie w jelitach....p.s.mało nas tu już na forum ale ja osobiście jakoś nr mam zamiaru prosić się o jakieś przyjęcia do wątków zamkniętych czy na fb wyszukiwać

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrówka, zdrówka, zdrówka. Leć do lekarza jak nic lepiej nie będzie.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Asica66 ja to samo,wbrew stereotypom i gadaniu ludzi już teraz "musi być teraz chłopak "ja również pragnę drugiej corenki...no i niby ma być dziołcha,zobaczymy we wrześniu czy się potwierdzi ale w mojej i męża rodzinie dwie dziewczyny "pod rząd" się jeszcze nie trafiły więc być może okazać się,że to jednak chłopczyk

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też że względow praktycznych wolałabym córkę, ale oczywiście najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Dziewczyny napiszcie do Oli fasoli zeby na Facebooku wam wysłała zaproszenie do grupy . Zrobiłyśmy tam grupę tajna dlatego nie możecie znaleźć . Ale pisze sie do Oli i ona wysyła zaproszenia . To nie tak ze my nie przyjmujemy [emoji12] tam sa nawet osoby nie z forum :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Albo do grupy zamkniętej tu, też do Oli trzeba

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama
wcześniej dziewczyny się dopisały jak grupa była zamknięta, przyjmowane były wszystkie a dopiero potem okazało się, że część nie była aktywna na forum. ale nikt nikogo nie będzie wyrzucał :) ja też wolę tam, w telefonie mi łatwiej. zaraz sobie zrobię ten test sodowy :D

Do góry