Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać co wyszłowcześniej dziewczyny się dopisały jak grupa była zamknięta, przyjmowane były wszystkie a dopiero potem okazało się, że część nie była aktywna na forum. ale nikt nikogo nie będzie wyrzucał ja też wolę tam, w telefonie mi łatwiej. zaraz sobie zrobię ten test sodowy
O superwyszła mi dziewczynka w chińskim też, przeczucie też więc 3:0 na babeczkę
Nie ważne napisałam rano bo u mnie z moczem różnie bywa raz tylko troszkę kapne a raz fontanna a wiadomo rano go najwięcejA to nie wazne jaki mocz? Ze rano czy cos no nie?
Zabawny test na płeć dziecka 3 łyżeczki sody i mocz zalewasz sode moczem tak aby była cała w moczu jeśli się nie pieni to dziewczynka natomiast jeśli pieni to chłopiecO co chodzi z tą soda ? [emoji14]