myślę że tak będzieA no to tak bym chciala najchetniej.pouczyc sie do porodu a po tylko cos powtorzyc i obrona
reklama
eveee
Moderatorka
Hej, a co u lilija? Dawno się nie odzywała...
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Super!Ja też po wizycie. Wszystko okej polozna sprawdziła serduszko bije a ja trochę spokojniejsza że wszystko dobrze 1.09 usg i dowiemy się czy ta przepuklina zeszła
Natusia :-)
Fanka BB :)
Nie miałam jeszcze tego badaniaDziewczyny wy też już mialyscie zrobić glukozę? Mi lekarz kazał i wszyscy dookoła w szoku bo podobno robi się bliżej 20tc
Natusia :-)
Fanka BB :)
Super. To nic tylko odpoczywać i się cieszyćWitam dziewczyny .My już w domku ze szpitala nas wkoncu wypuszczono,kazano się oszczędzać i mam luteine...najgorsze za nami ,przy okazji usg prenatalne bo to już 14 tydzień w trakcie i wszystko ok ,przyziernosc 1,2 kość nosowa widoczna ,żołądek i pęcherz również więc oby do wiosny
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
o jej :/Robilam glukoze i wyszla zla i jutro robie krzywa
Super, a po krwiaku jeszcze jakiś ślad został?Witam dziewczyny .My już w domku ze szpitala nas wkoncu wypuszczono,kazano się oszczędzać i mam luteine...najgorsze za nami ,przy okazji usg prenatalne bo to już 14 tydzień w trakcie i wszystko ok ,przyziernosc 1,2 kość nosowa widoczna ,żołądek i pęcherz również więc oby do wiosny
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
reklama
Tak tylko, pamiętajcie że wtedy będzie tyle obowiązków, że obiawailabym się że obrona zejdzie na drugi plan. A może pogadaj z promotorem jest masz taką sytuację i musisz tak bezstresowo szybko się obronić, miałabyś z glowy.Po marcu możesz bronić się z czystym sumieniem wtedy nawet największy stres nie będzie taki straszny bo już dzidzia będzie z wami
Takie moje gdybanie...