reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Witam dziewczyny .My już w domku ze szpitala nas wkoncu wypuszczono,kazano się oszczędzać i mam luteine...najgorsze za nami ,przy okazji usg prenatalne bo to już 14 tydzień w trakcie i wszystko ok ,przyziernosc 1,2 kość nosowa widoczna ,żołądek i pęcherz również więc oby do wiosny:)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Super. To nic tylko odpoczywać i się cieszyć:)

Robilam glukoze i wyszla zla i jutro robie krzywa

f2w3rjjgliu7k28u.png

Witam dziewczyny .My już w domku ze szpitala nas wkoncu wypuszczono,kazano się oszczędzać i mam luteine...najgorsze za nami ,przy okazji usg prenatalne bo to już 14 tydzień w trakcie i wszystko ok ,przyziernosc 1,2 kość nosowa widoczna ,żołądek i pęcherz również więc oby do wiosny:)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Super, a po krwiaku jeszcze jakiś ślad został?

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama
Po marcu możesz bronić się z czystym sumieniem :) wtedy nawet największy stres nie będzie taki straszny bo już dzidzia będzie z wami :)
Tak tylko, pamiętajcie że wtedy będzie tyle obowiązków, że obiawailabym się że obrona zejdzie na drugi plan. A może pogadaj z promotorem jest masz taką sytuację i musisz tak bezstresowo szybko się obronić, miałabyś z glowy.
Takie moje gdybanie...

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Do góry