reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Witam dziewczyny .My już w domku ze szpitala nas wkoncu wypuszczono,kazano się oszczędzać i mam luteine...najgorsze za nami ,przy okazji usg prenatalne bo to już 14 tydzień w trakcie i wszystko ok ,przyziernosc 1,2 kość nosowa widoczna ,żołądek i pęcherz również więc oby do wiosny:)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Super. To nic tylko odpoczywać i się cieszyć:)

Robilam glukoze i wyszla zla i jutro robie krzywa

f2w3rjjgliu7k28u.png

Witam dziewczyny .My już w domku ze szpitala nas wkoncu wypuszczono,kazano się oszczędzać i mam luteine...najgorsze za nami ,przy okazji usg prenatalne bo to już 14 tydzień w trakcie i wszystko ok ,przyziernosc 1,2 kość nosowa widoczna ,żołądek i pęcherz również więc oby do wiosny:)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Super, a po krwiaku jeszcze jakiś ślad został?

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama
Po marcu możesz bronić się z czystym sumieniem :) wtedy nawet największy stres nie będzie taki straszny bo już dzidzia będzie z wami :)
Tak tylko, pamiętajcie że wtedy będzie tyle obowiązków, że obiawailabym się że obrona zejdzie na drugi plan. A może pogadaj z promotorem jest masz taką sytuację i musisz tak bezstresowo szybko się obronić, miałabyś z glowy.
Takie moje gdybanie...

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Do góry