reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Witam dziewczyny .My już w domku ze szpitala nas wkoncu wypuszczono,kazano się oszczędzać i mam luteine...najgorsze za nami ,przy okazji usg prenatalne bo to już 14 tydzień w trakcie i wszystko ok ,przyziernosc 1,2 kość nosowa widoczna ,żołądek i pęcherz również więc oby do wiosny:)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Lafnejka postaram sie oddac prace do 25.09 a ppgadam z promotorem czy moge sie bronic po sesji zimowej z tym semestrem co wtedy bedzie konczyl. Moze sie uda tak bez dodatkowych oplat

f2w3rjjgliu7k28u.png

Bo w ogole jak nie oddam teraz pracy to podobno wchodzi obowiazkowy wf...9h i nie wiem czy można miec zwolnienie z niego i nie placic za niego czy jak to wyglada...

f2w3rjjgliu7k28u.png

Witam dziewczyny .My już w domku ze szpitala nas wkoncu wypuszczono,kazano się oszczędzać i mam luteine...najgorsze za nami ,przy okazji usg prenatalne bo to już 14 tydzień w trakcie i wszystko ok ,przyziernosc 1,2 kość nosowa widoczna ,żołądek i pęcherz również więc oby do wiosny:)
Gratuluję :) i oby do przodu i lepiej :)

Lafnejka postaram sie oddac prace do 25.09 a ppgadam z promotorem czy moge sie bronic po sesji zimowej z tym semestrem co wtedy bedzie konczyl. Moze sie uda tak bez dodatkowych oplat
Mam nadzieje że pójdzie ci na rękę. ;) i powodzenia w pisaniu pracy/kończeniu/poprawianiu :blink:

No mam nadzieje,ze bd ok bo w ogole to chciałabym miec to z glowy juz. Jak napisze prace to najgorsze pojdzie,a do obrony sie poucze i jakos sie obronie. Wiem jedno,ze bede sie stasznie stresowala w dniu obrony bo juz po lic wiem hehe. A uczelnia UEK

f2w3rjjgliu7k28u.png

No mam nadzieje,ze bd ok bo w ogole to chciałabym miec to z glowy juz. Jak napisze prace to najgorsze pojdzie,a do obrony sie poucze i jakos sie obronie. Wiem jedno,ze bede sie stasznie stresowala w dniu obrony bo juz po lic wiem hehe. A uczelnia UEK

Po marcu możesz bronić się z czystym sumieniem :) wtedy nawet największy stres nie będzie taki straszny bo już dzidzia będzie z wami :)

reklama
Do góry