reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny jak to jest z tym usg 3d i 4d w którym tygodniu sobie je najlepiej zrobić żeby mieć słodką pamiątkę?

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
A tez jestem ciekawa kiedy [emoji3]

f2w33e3k36ya0e5o.png

Mi w poprzedniej ciąży praktycznie na każdej wizycie gin robił 3d i zdjecie najlepsze mam wlaśnie z około 20tyg. Pozniej juz mały byl za duzy i nie mozna bylo zrobic ladnej fotki...

Ktoras pytala o hemoroidy - w ciazy bezpieczne masc fitoroid i homeopatyczna ale nazwy sobie teraz nie moge przypomniec, a od 4 tego mca juz mozna procto glyvenol stosowac - to mocniejsze niz te ziolowe...

Dziewczyny czy któraś zmaga się z hemoroidami?mam zaparcia i tak mi wyszły..
Mam hemoroidy po pierwszym porodzie ale normalnie nie są tak uciążliwe...po 2 porodzie muszę zrobić w końcu porządek z zylakami w tyłku i na nogach [emoji6]ogólnie zadbać i pomyśleć w końcu o sobie....

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety też mam po pierwszym porodzie :-(

super ze maluszek rosnie :) co do toxo to nie pomoge bo nigdy nie mialam stycznosci ale pamietam swoja panike wobec kotow w pierwszej ciazy, nawet dotykac ich nie chcialam ze strachu przed toxo... :/

Super, gratualcje, niech dzidzia rośnie :)

Udalo mi sie dorwac do laptopa, na forum juz wieki w ten sposob nie zaglądałam, zawsze na telefonie :) jutro usg, prosze o kciuki by bylo wszystko ok :) w dodatku musimy chłopaków zabrać ze sobą bo nie ma kto z nimi zostać a mój M chce być ze mną i wolałabym żeby wszystko było w porządku :) a po badaniu jeśli sie okaże że jest dobrze to im powiemy, ciekawa jestem ich reakcji :)
Trzymam kciuki

reklama
Do góry