Kuzynka robiła w DIAGMED na Lwowskiej i była zadowolona
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuzynka robiła w DIAGMED na Lwowskiej i była zadowolona
Ja mam I. Śpię z nią cały czasPytanie za 100 punktów do mamusiek które korzystają z poduszek ciążowych. Jaki kształt brać? Widziałam S, C i I i zgłupiałam..
noo mnie powoli też już jeansy cisną... ale ja też uwielbiam spodnie dresowe, zwłaszcza te z opuszczonym stanem i krokiem więc tam mi się spokojnie brzuch zmieścia myślałyście nad kolorami w pokoiku? bo ja jeden będę przerabiać na dzidziusiowy i tak właśnie myślę o szarości z różem/niebieskim. Tylko chłop marudzi że to smutne będzie i oziębłe
![]()
pierwsze rodziłam w miejskim i drugie też będę, bo go już znam.jusia83 pisze: ↑
To rzeczywiście dość daleko..
Kliknij aby rozwinąć...
Tam też pozostanie mi jechać urodzić ale czegóż to matka nie zrobi dla dziecka![]()
Witaj. Fajnie, będziesz miała najpiękniejszy prezent na dzień kobietWitam czytam was już jakiś czas .Chętnie dołączę do was dziewczyny oczywiście jak mnie jeszcze przyjmiecietermin mam na 08.03
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Nie mam pojęcia podobno w MEDIKOR są lepsze warunki ale w miejskim szpitalu jest lepszy sprzęt do ratowania dziecka w razie jakichś komplikacji w sumie to sama nie wiem