reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Pytanie za 100 punktów do mamusiek które korzystają z poduszek ciążowych. Jaki kształt brać? Widziałam S, C i I i zgłupiałam..
Ja mam I. Śpię z nią cały czas ;) jest mega wygodna. Pójdę później na górę to zrobię fotkę.

noo mnie powoli też już jeansy cisną... ale ja też uwielbiam spodnie dresowe, zwłaszcza te z opuszczonym stanem i krokiem więc tam mi się spokojnie brzuch zmieści :D a myślałyście nad kolorami w pokoiku? bo ja jeden będę przerabiać na dzidziusiowy i tak właśnie myślę o szarości z różem/niebieskim. Tylko chłop marudzi że to smutne będzie i oziębłe ;)

Synuś ma w swoim pokoju na 3 ścianach Dulux Ryżowe pole a na jednej Śnieżkę Błękitna. Bardzo fajne połączenie. Początkowo pewnie będą mieli wspólny pokój wiec te kolory zostaną - są ciepłe i radosne.

jusia83 pisze:
To rzeczywiście dość daleko..
Kliknij aby rozwinąć...
Tam też pozostanie mi jechać urodzić ale czegóż to matka nie zrobi dla dziecka:)
pierwsze rodziłam w miejskim i drugie też będę, bo go już znam.
Kurcze tylko żebyś zdążyła z tym porodem ...

Co do poduszek - ja mam w kształcie litery C i spokojnie można z niej zrobić S czy L :) chyba korzystałam z niej dopiero pod koniec 2 trymestru

Gratuluję wizyt i cieszę sie że wszysto dobrze

Witaj słodkamamo. Ja mialam w pierwszej ciązy stwierdzoną cukrzycę ciążową ale mialam tylko pilnowac diety bo nie bylo źle. Teraz jeszcze badan nie mialam w tym kierunku, ale sprawdzam juz sobie cukier sama, nie szaleję ze slodyczami i pomiary wychodzą w normie.

Znajoma opowiadała, że rodziła tydzień temu i nie chcieli podać znieczulenia, gaz się skończył i okropnie się męczyła. Jak to możliwe, że w szpitalu może się gaz skończyć??? :errr:

Hej dziewczyny trochę mnie tu nie było ale mam mały problem z rozgryzieniem wyniku.
Jak to jest z wynikami na na Przeciwciała anty-HIV1/HIV2 czy u was obok wyniku "Negatywny" jest podana jakaś wartość np. 0,300 COI. Dodatkowo obok jest podana całościowa interpretacja wyniku <0,90- ujemny, =>0,90-<1,0 wartości graniczne, =>1,0 - dodatni. Tylko jak to jest że są wartości kiedy wszędzie piszą ,że aby wynik byl negatywny nie zostaną wykryte przeciwciała?? O co chodzi w tym ktoś wie może którejś z was lekarz tłumaczył...?

A bylam tam dzisiaj na badaniach krwi. Niby moj gin tez mowil zebym tam poszła.
A szpital wybieralas do porodu? Tzn zastanawialas sie?

Nie mam pojęcia podobno w MEDIKOR są lepsze warunki ale w miejskim szpitalu jest lepszy sprzęt do ratowania dziecka w razie jakichś komplikacji w sumie to sama nie wiem :) wolałabym Sącz od Gorlic czy Krynicy bo bliżej :)

reklama
Do góry