Kuzynka robiła w DIAGMED na Lwowskiej i była zadowolona tez tam będę robić
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuzynka robiła w DIAGMED na Lwowskiej i była zadowolona tez tam będę robić
Ja mam I. Śpię z nią cały czas jest mega wygodna. Pójdę później na górę to zrobię fotkę.Pytanie za 100 punktów do mamusiek które korzystają z poduszek ciążowych. Jaki kształt brać? Widziałam S, C i I i zgłupiałam..
noo mnie powoli też już jeansy cisną... ale ja też uwielbiam spodnie dresowe, zwłaszcza te z opuszczonym stanem i krokiem więc tam mi się spokojnie brzuch zmieści a myślałyście nad kolorami w pokoiku? bo ja jeden będę przerabiać na dzidziusiowy i tak właśnie myślę o szarości z różem/niebieskim. Tylko chłop marudzi że to smutne będzie i oziębłe
pierwsze rodziłam w miejskim i drugie też będę, bo go już znam.jusia83 pisze: ↑
To rzeczywiście dość daleko..
Kliknij aby rozwinąć...
Tam też pozostanie mi jechać urodzić ale czegóż to matka nie zrobi dla dziecka
Witaj. Fajnie, będziesz miała najpiękniejszy prezent na dzień kobietWitam czytam was już jakiś czas .Chętnie dołączę do was dziewczyny oczywiście jak mnie jeszcze przyjmiecie termin mam na 08.03
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Nie mam pojęcia podobno w MEDIKOR są lepsze warunki ale w miejskim szpitalu jest lepszy sprzęt do ratowania dziecka w razie jakichś komplikacji w sumie to sama nie wiem wolałabym Sącz od Gorlic czy Krynicy bo bliżej