reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Kurcze ja jeszcze na czytanie o porodach gotowa nie jestem. Miałam cc i przeraża mnie myśl ze drugi poród mnie czeka :-/ pewnie tez cc bo to przynajmniej znam i wiem czego sie spodziewać.

Ja już po wizycie,10w5d (czyli uwaga lekarz mówi,że to 10tydz[emoji6])niestety to wizyta na NFZ więc fasolkę pokazał mi tylko na ułamek sekundy ale jaaak urosła!ostatnio widziałam ja w 6tyg[emoji4]teraz 29go prenatalne,od 12tyg zestaw witamin nie tylko sam kwas,badania wszystkie ok,serducho bije [emoji4]dzidzia ma 3cm z hakiem ,tylko ten niedosyt że tak krótko ja widziałam...bo ja chwilę mu tylko przekręcił monitor a dalej już sam patrzył ale długo usg nie trwało dosłownie momencik.liczę,że na prenatalnym lekarz trochę bardziej za 2tyg mnie "rozpiesci" czyli dłużej pokaże fasolkę i więcej poopowiada co widać...eh tak się czeka na te spotkania a one są tak strasznie krótkie...

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

U mojej pani doktor w gabinecie na przeciwko łóżka do usg na scianie jest duzy telewizor który pokazuje obraz z usg więc zawsze mam "seans filmowy" z calego badania A to prawda że prenatalne badania potrafią trwac 40 min?

dziewczyny ale co sądzicie o tym artykule który przesłałam? i o Anibell też jakoś cicho ;)
Co z tego że sobie poczytam jak u mnie nacięcia są prawie rutynowe. Chyba, że faktycznie kobieta jest super przygotowana do porodu, dobrze współpracuje wtedy się udaje. O Aniball też napisałam swoją opinię wcześniej. Jak lezalam na patologii to dziewczyny dostawaly takie baloniki do wywołania porodu. Podrażnialy ścianki macicy i często wywoływały skurcze bez koniecznosci podawania oksytocyny. Osobiscie bym sie bała to stosowac

dziewczyny ale co sądzicie o tym artykule który przesłałam? i o Anibell też jakoś cicho ;)
Zdecydowanie nie jestem w stanie go czytać. Skreca mnie normalnie heh...

f2w3rjjgqcxmp5c7.png

reklama
Ja już po wizycie,10w5d (czyli uwaga lekarz mówi,że to 10tydz[emoji6])niestety to wizyta na NFZ więc fasolkę pokazał mi tylko na ułamek sekundy ale jaaak urosła!ostatnio widziałam ja w 6tyg[emoji4]teraz 29go prenatalne,od 12tyg zestaw witamin nie tylko sam kwas,badania wszystkie ok,serducho bije [emoji4]dzidzia ma 3cm z hakiem ,tylko ten niedosyt że tak krótko ja widziałam...bo ja chwilę mu tylko przekręcił monitor a dalej już sam patrzył ale długo usg nie trwało dosłownie momencik.liczę,że na prenatalnym lekarz trochę bardziej za 2tyg mnie "rozpiesci" czyli dłużej pokaże fasolkę i więcej poopowiada co widać...eh tak się czeka na te spotkania a one są tak strasznie krótkie...

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Gratulacje :)

Do góry