reklama
ania1978k
Fanka BB :)
Lavender89
Kurcze ja jeszcze na czytanie o porodach gotowa nie jestem. Miałam cc i przeraża mnie myśl ze drugi poród mnie czeka :-/ pewnie tez cc bo to przynajmniej znam i wiem czego sie spodziewać.
anik.
Mama Krzysia :)
A ja sama nie wiem jakbym chciała drugi raz. W sumie pierwsi poród był szybki - nieco ponad 4 h to może i drugi niech naturalny będzie
Katharina85
Zaangażowana w BB
dziewczyny ale co sądzicie o tym artykule który przesłałam? i o Anibell też jakoś cicho
Ja już po wizycie,10w5d (czyli uwaga lekarz mówi,że to 10tydz[emoji6])niestety to wizyta na NFZ więc fasolkę pokazał mi tylko na ułamek sekundy ale jaaak urosła!ostatnio widziałam ja w 6tyg[emoji4]teraz 29go prenatalne,od 12tyg zestaw witamin nie tylko sam kwas,badania wszystkie ok,serducho bije [emoji4]dzidzia ma 3cm z hakiem ,tylko ten niedosyt że tak krótko ja widziałam...bo ja chwilę mu tylko przekręcił monitor a dalej już sam patrzył ale długo usg nie trwało dosłownie momencik.liczę,że na prenatalnym lekarz trochę bardziej za 2tyg mnie "rozpiesci" czyli dłużej pokaże fasolkę i więcej poopowiada co widać...eh tak się czeka na te spotkania a one są tak strasznie krótkie...
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
KattiYo
Zaangażowana w BB
Co z tego że sobie poczytam jak u mnie nacięcia są prawie rutynowe. Chyba, że faktycznie kobieta jest super przygotowana do porodu, dobrze współpracuje wtedy się udaje. O Aniball też napisałam swoją opinię wcześniej. Jak lezalam na patologii to dziewczyny dostawaly takie baloniki do wywołania porodu. Podrażnialy ścianki macicy i często wywoływały skurcze bez koniecznosci podawania oksytocyny. Osobiscie bym sie bała to stosowacdziewczyny ale co sądzicie o tym artykule który przesłałam? i o Anibell też jakoś cicho
mama_NS
Zdecydowanie nie jestem w stanie go czytać. Skreca mnie normalnie heh...dziewczyny ale co sądzicie o tym artykule który przesłałam? i o Anibell też jakoś cicho
reklama
Super! GratulacjeJa już po wizycie,10w5d (czyli uwaga lekarz mówi,że to 10tydz[emoji6])niestety to wizyta na NFZ więc fasolkę pokazał mi tylko na ułamek sekundy ale jaaak urosła!ostatnio widziałam ja w 6tyg[emoji4]teraz 29go prenatalne,od 12tyg zestaw witamin nie tylko sam kwas,badania wszystkie ok,serducho bije [emoji4]dzidzia ma 3cm z hakiem ,tylko ten niedosyt że tak krótko ja widziałam...bo ja chwilę mu tylko przekręcił monitor a dalej już sam patrzył ale długo usg nie trwało dosłownie momencik.liczę,że na prenatalnym lekarz trochę bardziej za 2tyg mnie "rozpiesci" czyli dłużej pokaże fasolkę i więcej poopowiada co widać...eh tak się czeka na te spotkania a one są tak strasznie krótkie...