To ja mam tak samo jak TyJa mam termin na 16 wg om wg usg na 14 i dziś zaczęłam 10 tc. Chyva chodzi o błąd podawania.
reklama
eveee
Moderatorka
A ja dzisiaj wolne wzielam. [emoji3][emoji3] O 13.30 idę do gina po wyniki glukozy... Umieram z ciekawości.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
KattiYo
Zaangażowana w BB
Witam z rana.
Lilija super że wszystko wporządku. Nie mogę się doczekać swoich prenatalnych chociaż trochę się boję żeby czasem czegoś nie wypatrzyli....
Ja też mam wrażenie, że teraz trochę inaczej się czuję niż w pierwszej ciąży. Niby te samo osłabienie, mdłości ale doszly jeszcze większe bóle pleców i zawroty głowy. No i na samym początku sporo mnie bolał brzuch jak na okres - może przez tego krwiaka..?
Lilija super że wszystko wporządku. Nie mogę się doczekać swoich prenatalnych chociaż trochę się boję żeby czasem czegoś nie wypatrzyli....
Ja też mam wrażenie, że teraz trochę inaczej się czuję niż w pierwszej ciąży. Niby te samo osłabienie, mdłości ale doszly jeszcze większe bóle pleców i zawroty głowy. No i na samym początku sporo mnie bolał brzuch jak na okres - może przez tego krwiaka..?
KattiYo
Zaangażowana w BB
A ja dzisiaj wolne wzielam. [emoji3][emoji3] O 13.30 idę do gina po wyniki glukozy... Umieram z ciekawości.
To życzę dobrego wyniku
eveee
Moderatorka
Dzięki. [emoji4] A Tobie gin nie mówił, żeby już teraz zrobić test ogtt?To życzę dobrego wyniku
KattiYo
Zaangażowana w BB
Na szczęście jeszcze nie. Przez tego krwiaka i spore ryzyko poronienia nawet mi na początku skierowania nie dała na te podstawowe badania krwi. Więc dopiero teraz przed 29 tym będę robić cały ten pakiet "startowy". No i na prenatalnych lekarz od razu wszystkim też robi te dodatkowe badania prenatalne z krwi. Juz mnie lekarka uprzedzila zebym sie nie martwila jak mnie wysle na krew dodatkowo bo to nie bedzie oznaczac ze cos źle - tylko ze tak wszystkim robi..
Ja dziś wizyta na 15 nie byłam prawie 5 tygodni [emoji4]nie mogę się doczekać ,trzymajcie kciuki bo tradycyjnie jak wszystkie mam stresik czy nadal wszystko jest ok [emoji4]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
eveee
Moderatorka
Ja właśnie chciałam od razu sprawdzić jak z moją cukrzycą, bo szkodzi bardzo mnie i dziecku, jeśli jest nieleczona, więc nie rozumiem tego "na szczęście"... [emoji12]Na szczęście jeszcze nie. Przez tego krwiaka i spore ryzyko poronienia nawet mi na początku skierowania nie dała na te podstawowe badania krwi. Więc dopiero teraz przed 29 tym będę robić cały ten pakiet "startowy". No i na prenatalnych lekarz od razu wszystkim też robi te dodatkowe badania prenatalne z krwi. Juz mnie lekarka uprzedzila zebym sie nie martwila jak mnie wysle na krew dodatkowo bo to nie bedzie oznaczac ze cos źle - tylko ze tak wszystkim robi..
Ja w pierwszej ciąży też miałam krwiaka. Brałam duphaston i odpoczywałam, ale niezależnie od tego robiłam wszystkie badania, które się robi w tym czasie.
eveee
Moderatorka
Wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki. [emoji4] Który tydzień u Ciebie?Ja dziś wizyta na 15 nie byłam prawie 5 tygodni [emoji4]nie mogę się doczekać ,trzymajcie kciuki bo tradycyjnie jak wszystkie mam stresik czy nadal wszystko jest ok [emoji4]
reklama
Bedzie dobrze powodzenia!!!Ja dziś wizyta na 15 nie byłam prawie 5 tygodni [emoji4]nie mogę się doczekać ,trzymajcie kciuki bo tradycyjnie jak wszystkie mam stresik czy nadal wszystko jest ok [emoji4]