reklama
Właśnie nic nie odpowiedział, pytałam a on wciąż mówił że zamiast się zamartwiać i sprawdzac na usg to mam w spokoju cieszyc sie ciążą. Wydaje mi się że wspomniał coś o komorach ale nie jestem pewna
Ola_fasola
Moderatorka
Bluecat myslalam dzis o tobie jak tam wizyta. Przykro mi ogromnie[emoji20]trzymaj sie i powodzenia w kolejnych staraniach [emoji11]
1512 powodzenia! Trzymam kciuki za jutro!
Katharina85 witaj na forum ja tez rocznik 85, nie robie pappa i nifty chyba ze na usg prenatalnym wyjdzie cos nie tak.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1512 powodzenia! Trzymam kciuki za jutro!
Katharina85 witaj na forum ja tez rocznik 85, nie robie pappa i nifty chyba ze na usg prenatalnym wyjdzie cos nie tak.
Ola_fasola
Moderatorka
Właśnie nic nie odpowiedział, pytałam a on wciąż mówił że zamiast się zamartwiać i sprawdzac na usg to mam w spokoju cieszyc sie ciążą. Wydaje mi się że wspomniał coś o komorach ale nie jestem pewna
Jesssu co za lekarz !!!! To chyba normalne ze sie martwimy i ciekawimy ! To na NFZ czy prywatnie ?? Ja pytam o najmniejsza plamkę na usg i zawsze mi tłumacza co to !
Płaciłam 100 zł w salve. Dr Lech, więc łodziankom nie polecam starego gburaJesssu co za lekarz !!!! To chyba normalne ze sie martwimy i ciekawimy ! To na NFZ czy prywatnie ?? Ja pytam o najmniejsza plamkę na usg i zawsze mi tłumacza co to !
Ola_fasola
Moderatorka
Rzeczywiście gbur... Ale widocznie taki typ, ja kiedys poszłam do specjalisty ordynatora, wizyta 300 zł i jak cos zapytałam to powiedział w internecie sobie poczytaj... Więcej nie poszłam.
Jeśli nic nie mówił i powiedział ze masz sie nie martwić to znaczy ze jest dobrze [emoji6] a te plamy to mózg pewnie.
Jeśli nic nie mówił i powiedział ze masz sie nie martwić to znaczy ze jest dobrze [emoji6] a te plamy to mózg pewnie.
Ja jestem ogromną panikarą z natury niestety... Już myślę że przecież wszystkie tkanki są szare na usg. Za tydzień w czwartek mam swoją wizytę to się dowiem dokładnie.Rzeczywiście gbur... Ale widocznie taki typ, ja kiedys poszłam do specjalisty ordynatora, wizyta 300 zł i jak cos zapytałam to powiedział w internecie sobie poczytaj... Więcej nie poszłam.
Dzieki że zawsze można liczyć na Was wszystkie
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i mam nadzieje że limit złych wieści został wyczerpany na tym forum!
Dziewczyny czy w 8w3d tak ma byc? Co to za czarna dziura w głłowie? Zobacz załącznik 766938
Mnie u mnie w 8tc też była taka plama, tylko podłużna:
W 11tc juz nie było wtedy oczy bly takimi ciemnymi plamami w usg, ale zdjęcie mam plecków wiec nie mogę ci pokazać
Ps. Ta druga malutka ciemna plamka w brzuszku to serduszko wiec taki obraz daje w usg
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom[/IMG]
Ostatnia edycja:
reklama
Lilija, mi Ciebie tez. Zawsze coś miłego napisałas. Trzymam za Was kciuki, żeby Wasze małe Skarby ładnie rosły :*
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękujemy kochana
Tak bardzo mi przykro trzymaj się cieplutko!!
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom