reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny mam do was pytanie. Może któraś z was tak miała. Od jakiegoś czasu czuję jakby coś chodziło mi za lewym okiem. Czasami codziennie, czasami co 2 dni i nie cały czas. Czuję że chodzi i później np mam że 2-3 godziny spokoju na nowo. Trwa to zazwyczaj przez ok 2 minuty. Tak jakby chodziło z lewej strony oka, jakby mi coś je wypychalo. Dzisiaj dzwonię do okulisty. Wizytę pewnie będę miała dziś albo jutro. Już się boje.

reklama
Dziewczyny mam do was pytanie. Może któraś z was tak miała. Od jakiegoś czasu czuję jakby coś chodziło mi za lewym okiem. Czasami codziennie, czasami co 2 dni i nie cały czas. Czuję że chodzi i później np mam że 2-3 godziny spokoju na nowo. Trwa to zazwyczaj przez ok 2 minuty. Tak jakby chodziło z lewej strony oka, jakby mi coś je wypychalo. Dzisiaj dzwonię do okulisty. Wizytę pewnie będę miała dziś albo jutro. Już się boje.
Uuu..koniecznie dzwoń i idz na wizytę... Ciekawe czy moglo cos tam wlez.... Mi raz ćma wpadła ale do ucha i sie tam ruszała cały czas..

f2w33e3ky6zyjqkr.png

Agnieszka91 najlepiej podejdź do okulisty, ja nie miałam tak nigdy.

mam do was pytanie odnośnie noclegów w Pradze blisko centrum, czy któraś z Was była i ma sprawdzone noclegi, fajne warunki i blisko centrum.

Agnieszka91 najlepiej podejdź do okulisty, ja nie miałam tak nigdy.

mam do was pytanie odnośnie noclegów w Pradze blisko centrum, czy któraś z Was była i ma sprawdzone noclegi, fajne warunki i blisko centrum.

ja nie pomogę co do konkretnego obiektu chociaż od wielu lat w turystyce pracuje .. możesz na booking.com poszperać i z mapy wybrać coś blisko centrum a potem opinie popatrzeć np na holidaycheck no a potem poszukać gdzie najtaniej czy bezposrednio w hotelu, cz przez jakis hrs czy w jakims biurze podróży (biuro podróży najlepiej takie które sprzedaje usługi nie pakietowane np takie z biletami lotniczymi). Jak coś pisz priv postaram się pomóc :)

Alergia niestety i mnie meczy, wczoraj pytałam ginekolog to powiedziała ze leków na alergie żadnych nie mozna stosować :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie u mnie w 8tc też była taka plama, tylko podłużna:

1470779237-u1srt3.jpeg

W 11tc juz nie było :) wtedy oczy bly takimi ciemnymi plamami w usg, ale zdjęcie mam plecków wiec nie mogę ci pokazać :)

Ps. Ta druga malutka ciemna plamka w brzuszku to serduszko :) wiec taki obraz daje w usg :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom[/IMG]
Dzięki :) już jestem spokojniejsza

bluecat bardzo mi przykro :( dużo siły dla Ciebie!

Jeszcze bardziej się swojej wizyty boje. Trzymajcie kciuki o 11! Coś pechowy ten nasz wątek marcowy :/

Agnieszka91 masakra!! Dobrze, że nic Wam się nie stało.

Katharina85 - my jeden rocznik :) pappa albo nifty zrób jeśli na usg genetycznym będą wskazania, tak w ciemno niekoniecznie.

reklama

My byliśmy u semika - czy blisko centrum to raczej nie, ale dłuższym spacerem spoko sie wszędzie dojdzie. Luksus to to nie jest ale obsługa i jedzenie bardzo, bardzo w porządku.

Do góry