reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny mam do was pytanie. Może któraś z was tak miała. Od jakiegoś czasu czuję jakby coś chodziło mi za lewym okiem. Czasami codziennie, czasami co 2 dni i nie cały czas. Czuję że chodzi i później np mam że 2-3 godziny spokoju na nowo. Trwa to zazwyczaj przez ok 2 minuty. Tak jakby chodziło z lewej strony oka, jakby mi coś je wypychalo. Dzisiaj dzwonię do okulisty. Wizytę pewnie będę miała dziś albo jutro. Już się boje.

reklama
Dziewczyny mam do was pytanie. Może któraś z was tak miała. Od jakiegoś czasu czuję jakby coś chodziło mi za lewym okiem. Czasami codziennie, czasami co 2 dni i nie cały czas. Czuję że chodzi i później np mam że 2-3 godziny spokoju na nowo. Trwa to zazwyczaj przez ok 2 minuty. Tak jakby chodziło z lewej strony oka, jakby mi coś je wypychalo. Dzisiaj dzwonię do okulisty. Wizytę pewnie będę miała dziś albo jutro. Już się boje.
Uuu..koniecznie dzwoń i idz na wizytę... Ciekawe czy moglo cos tam wlez.... Mi raz ćma wpadła ale do ucha i sie tam ruszała cały czas..

f2w33e3ky6zyjqkr.png

Agnieszka91 najlepiej podejdź do okulisty, ja nie miałam tak nigdy.

mam do was pytanie odnośnie noclegów w Pradze blisko centrum, czy któraś z Was była i ma sprawdzone noclegi, fajne warunki i blisko centrum.

Agnieszka91 najlepiej podejdź do okulisty, ja nie miałam tak nigdy.

mam do was pytanie odnośnie noclegów w Pradze blisko centrum, czy któraś z Was była i ma sprawdzone noclegi, fajne warunki i blisko centrum.

ja nie pomogę co do konkretnego obiektu chociaż od wielu lat w turystyce pracuje .. możesz na booking.com poszperać i z mapy wybrać coś blisko centrum a potem opinie popatrzeć np na holidaycheck no a potem poszukać gdzie najtaniej czy bezposrednio w hotelu, cz przez jakis hrs czy w jakims biurze podróży (biuro podróży najlepiej takie które sprzedaje usługi nie pakietowane np takie z biletami lotniczymi). Jak coś pisz priv postaram się pomóc :)

Alergia niestety i mnie meczy, wczoraj pytałam ginekolog to powiedziała ze leków na alergie żadnych nie mozna stosować :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie u mnie w 8tc też była taka plama, tylko podłużna:

1470779237-u1srt3.jpeg

W 11tc juz nie było :) wtedy oczy bly takimi ciemnymi plamami w usg, ale zdjęcie mam plecków wiec nie mogę ci pokazać :)

Ps. Ta druga malutka ciemna plamka w brzuszku to serduszko :) wiec taki obraz daje w usg :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom[/IMG]
Dzięki :) już jestem spokojniejsza

bluecat bardzo mi przykro :( dużo siły dla Ciebie!

Jeszcze bardziej się swojej wizyty boje. Trzymajcie kciuki o 11! Coś pechowy ten nasz wątek marcowy :/

Agnieszka91 masakra!! Dobrze, że nic Wam się nie stało.

Katharina85 - my jeden rocznik :) pappa albo nifty zrób jeśli na usg genetycznym będą wskazania, tak w ciemno niekoniecznie.

reklama

My byliśmy u semika - czy blisko centrum to raczej nie, ale dłuższym spacerem spoko sie wszędzie dojdzie. Luksus to to nie jest ale obsługa i jedzenie bardzo, bardzo w porządku.

Do góry