Lavender89
Fanka BB :)
Strasznie się denerwuje ..
Doktor mówił ze jak jutro wszystko wyjdzie dobrze to wyjdę do domu trzymajcie kciuki
Bedzie dobrze! Zaciśnięte!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie się denerwuje ..
Doktor mówił ze jak jutro wszystko wyjdzie dobrze to wyjdę do domu trzymajcie kciuki
Trzymam kciukiStrasznie się denerwuje ..
Przykro mi:-( co tu się dzisiaj na forum dzieje masakra:-(Pozegnam Was. Dwa puste pęcherzyki. Jutro szpital. Spokojnych ciaz :*
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mi przykro. Trzymaj się i życzę Ci aby udało Ci się jak najszybciej znowu by mamusią.Pozegnam Was. Dwa puste pęcherzyki. Jutro szpital. Spokojnych ciaz :*
Pozegnam Was. Dwa puste pęcherzyki. Jutro szpital. Spokojnych ciaz :*
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom[/QU
Kuźwa!!! nie wierzę. Brak mi słów. Myślałam że razem będziemy rodziły Współczuję, jest mi bardzo przykro
[emoji22] [emoji22] [emoji22] bardzo mi przykro... trzymaj się :*Pozegnam Was. Dwa puste pęcherzyki. Jutro szpital. Spokojnych ciaz :*
Bo ludzie jeżdżą i nie myślą w ogole! Jak im życie nie mile to niech się zabijaja,ale sami,a nie jeżdżą jak idioci i zagrażają innym!!! Dobrze, ze nic wam się nie stalo!A ja dzisiaj cudem uniknęłam zderzenia czołowego. Jakiś idiota postanowił wyprzedzać przed wzniesieniem i to jeszcze na zakazie wyprzedzania. Całe szczęście że udało mi się wyhamować bo pewnie by mnie z Wami mogło już nie być. Do tego jechalam jeszcze z synkiem. Jak emocje już trochę opadły to przez godzinę pobolewal mnie brzuch ale na szczęście już nie boli.
Po tej przygodzie planuje jak najszybciej kupić adapter do pasów dla kobiet w ciąży który i tak zamierzalam wcześniej kupić ale tak jakos zleciał i jeszcze nie kupiłam. Zdrowie fasolki najważniejsze.