reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A myślicie ze leki podtrzymujące ciąże mogą cos dac w tym wypadku? Miałam sie pytać dzis na tej wizycie po południu, ale ta babka była tak niemiła, ze wszystko mi wyleciało z głowy i siedziałam tam tylko i płakałam... Nadal w to nie wierze, tydzien temu było widać moja fasolkę :(

Bardzo dobra decyzja, idz jutro do tej lekarki. Nie bierz nic na wlasna reke.

A nawet jeśli jest coś nie tak to twoja lekarka też Ci da przekaz do szpitala.
Też nie ogarniam forum. Nawet przeoczyłem tragedię Truskawka89. Ale staram się podczytywac w miarę regularnie.

Ja jechałam odrazu dostałam tabletkę dopochwowo i czekałam na skurcze a później i tak mnie czyscili :-(

A ja nie, najlepiej jest jak samo sie oczysci. Od lekarza dostawalam leki potrzymujace caly czas i jak sie potem dowiedzialam w szpitalu przez to mialam zabieg, bo organizm nie zorientowal sie co sie dzieje i sam nie zadzialal

1512 nie gódź sów na czyszczenie. Organizm sam to zrobi jak przyjdzie na to czas. Później jak się oczyścisz to z tydz później pójdź na usg aby sprawdzić czy macica już wyczyszczona. Takie lyzeczkowania na taką skalę to tylko w Polsce robią a to przecież duża ingerencja w organizm. Pomijając fakt że można mechanicznie uszkodzić szyjkę gdy nieumiejętnie jest to robione albo na"szybko"

Dziewczyny co może oznaczać u mnie spadek temperatury wczoraj mierzyli było 37 a dzisiaj rano 36.5 a wieczorem 36.4

Nic kochana nie martw sie tym ani troszkę. W poprzedniej ciąży tez mi tak spadała i sie tym denerwowałam a z maluszkiem i z ciąża było wszystko super. Teraz nawet nie mierze bo wiem ze to nic nie warte ;-)

reklama
Nic kochana nie martw sie tym ani troszkę. W poprzedniej ciąży tez mi tak spadała i sie tym denerwowałam a z maluszkiem i z ciąża było wszystko super. Teraz nawet nie mierze bo wiem ze to nic nie warte ;-)
Strasznie się denerwuje ..
Doktor mówił ze jak jutro wszystko wyjdzie dobrze to wyjdę do domu :) trzymajcie kciuki :)

Do góry