reklama
MangoWawa
Fanka BB :)
A myślicie ze leki podtrzymujące ciąże mogą cos dac w tym wypadku? Miałam sie pytać dzis na tej wizycie po południu, ale ta babka była tak niemiła, ze wszystko mi wyleciało z głowy i siedziałam tam tylko i płakałam... Nadal w to nie wierze, tydzien temu było widać moja fasolkę
Bardzo dobra decyzja, idz jutro do tej lekarki. Nie bierz nic na wlasna reke.
Leuksypida
A nawet jeśli jest coś nie tak to twoja lekarka też Ci da przekaz do szpitala.
Też nie ogarniam forum. Nawet przeoczyłem tragedię Truskawka89. Ale staram się podczytywac w miarę regularnie.
Też nie ogarniam forum. Nawet przeoczyłem tragedię Truskawka89. Ale staram się podczytywac w miarę regularnie.
MangoWawa
Ja jechałam odrazu dostałam tabletkę dopochwowo i czekałam na skurcze a później i tak mnie czyscili :-(
A ja nie, najlepiej jest jak samo sie oczysci. Od lekarza dostawalam leki potrzymujace caly czas i jak sie potem dowiedzialam w szpitalu przez to mialam zabieg, bo organizm nie zorientowal sie co sie dzieje i sam nie zadzialal
MangoWawa
Oczywiście, nic nie bede brała.. Boze, nie mam siły nawet z łóżka wstać
Mysisz byc silna, sciakam Cie mocno, jutro wizyta!
1512 nie gódź sów na czyszczenie. Organizm sam to zrobi jak przyjdzie na to czas. Później jak się oczyścisz to z tydz później pójdź na usg aby sprawdzić czy macica już wyczyszczona. Takie lyzeczkowania na taką skalę to tylko w Polsce robią a to przecież duża ingerencja w organizm. Pomijając fakt że można mechanicznie uszkodzić szyjkę gdy nieumiejętnie jest to robione albo na"szybko"
MangoWawa
A nawet jeśli jest coś nie tak to twoja lekarka też Ci da przekaz do szpitala.
Ja tez, pol dnia mnie nie ma na forum i juz nie wiem co sie dzieje
Lavender89
Dziewczyny co może oznaczać u mnie spadek temperatury wczoraj mierzyli było 37 a dzisiaj rano 36.5 a wieczorem 36.4
Nic kochana nie martw sie tym ani troszkę. W poprzedniej ciąży tez mi tak spadała i sie tym denerwowałam a z maluszkiem i z ciąża było wszystko super. Teraz nawet nie mierze bo wiem ze to nic nie warte ;-)
reklama
Strasznie się denerwuje ..Nic kochana nie martw sie tym ani troszkę. W poprzedniej ciąży tez mi tak spadała i sie tym denerwowałam a z maluszkiem i z ciąża było wszystko super. Teraz nawet nie mierze bo wiem ze to nic nie warte ;-)
Doktor mówił ze jak jutro wszystko wyjdzie dobrze to wyjdę do domu trzymajcie kciuki