reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Forum sie popsuło czy co ???

Nie wiem czy dobrze zrobiłam, pozwoliłam Klarze jechać do teściowej, do mnie oczywiście nie zadzwoniła tylko do R, długo czekać nie musiałam, honoru nie ma....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matko was nadrobić......
Już nawet nie pamiętam co miałam której napisać. Przepraszam dziewczyny ale z tym tempem to ja chyba się pożegnam z forum, bo jednak praca i córeczka zajmują cały dzień.
Trzymam kciuki za wasze kolejne wizyty i łatwe porody i powodzenia! ! ;)

Matko was nadrobić......
Już nawet nie pamiętam co miałam której napisać. Przepraszam dziewczyny ale z tym tempem to ja chyba się pożegnam z forum, bo jednak praca i córeczka zajmują cały dzień.
Ja też nie ogarniam :)

Matko was nadrobić......

Nie No nie żegnaj nas :( pisz co u ciebie jak bedziesz miała wolna chwile.

Ale dzis rano chwila nieczytania i cieżko było mi nadrobić [emoji854]

Obudziłam sie przed chwila, nie pojadę do tego szpitala, nie mogę tego zrobić. Jutro sie skontaktuje z moja lekarka, nawet jesli nic z tego nie bedzie to chce zeby ona to sprawdziła, bo ze tak powiem, jest "moja" :(

Dobra decyzja . Trzymaj sie ;) trzymam za ciebie mocno kciuki !

A myślicie ze leki podtrzymujące ciąże mogą cos dac w tym wypadku? Miałam sie pytać dzis na tej wizycie po południu, ale ta babka była tak niemiła, ze wszystko mi wyleciało z głowy i siedziałam tam tylko i płakałam... Nadal w to nie wierze, tydzien temu było widać moja fasolkę :(

reklama
ppo wpadaj jak masz czas, forum to przecież nie obowiązek ;)

1512 jeśli zarodek sie nie rozwija to niestety żadne leki nie pomogą. Dobra decyzja - jedź i sprawdź jeszcze raz. Do szpitala na wywołanie możesz jechać za jakiś czas, w sumie dziwne, że tak od razu Ci kazali bo w takim przypadku najlepiej jeśli kobieta samoistnie się oczyści.

Do góry