reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

ja za 15 minut startuje do lekarza i jestem jakby poddenerwowana, bo czekałam 4 tygodnie na tą wizytę... nic nie działo się ale wiecie jak to jest tuz przed....
same dobre nowinki po wizytach, napisze po powrocie co u mnie.

p/s u nas dziś skwar i słońce w pełni, w biurowcu mamy klimatyzacje, będzie szok jak z niego wyjdę na plac gdzie pali od bruku....:hmm:

reklama
Jak jesz słone to bardziej pić się chce.

xnw43e3kv460u0xh.png
Poza tym sól zatrzymuje wodę w organizmie :) więc jest większe ciśnienie :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

ja za 15 minut startuje do lekarza i jestem jakby poddenerwowana, bo czekałam 4 tygodnie na tą wizytę... nic nie działo się ale wiecie jak to jest tuz przed....
same dobre nowinki po wizytach, napisze po powrocie co u mnie.

p/s u nas dziś skwar i słońce w pełni, w biurowcu mamy klimatyzacje, będzie szok jak z niego wyjdę na plac gdzie pali od bruku....:hmm:
Trzymam kciuki

Dziewczyny, jak jesteście na zwolnieniach, to z jakiego powodu? Tak na wszelki wypadek, czy np. ciężkie warunki pracy lub zagrożenie ciąży?
Ja się czuję prawie normalnie i jakoś L4 w ogóle mi przez myśl nie przechodzi.

Dziewczyny, jak jesteście na zwolnieniach, to z jakiego powodu? Tak na wszelki wypadek, czy np. ciężkie warunki pracy lub zagrożenie ciąży?
Mi w ogole jak uslyszal że pracuje 8h 5razy w tyg przy kompie to pow, ze za dużo i ze gora2h powinnam siedziec i nie byl zadowolony i od razu o zwolnieniu na 1 try mówił,a ze doszly jakieś niepokojące objawy to od dzisiaj mam 3tyg l4 i juz nie wiem co ze sb zrobic heh

f2w33e3kf50gsgs9.png

Mi w ogole jak uslyszal że pracuje 8h 5razy w tyg przy kompie to pow, ze za dużo i ze gora2h powinnam siedziec i nie byl zadowolony i od razu o zwolnieniu na 1 try mówił,a ze doszly jakieś niepokojące objawy to od dzisiaj mam 3tyg l4 i juz nie wiem co ze sb zrobic heh

f2w33e3kf50gsgs9.png
Jak masz objawy to jasne, ale też mnie dziwi że w zdrowej ciąży lekarz chce wysłać kobietę na zwolnienie od początku, no chyba że ma prace fizyczna albo w niebezpiecznych warunkach, to oczywiście co innego. Ale ja i większość moich znajomych mamy pracę siedzące i nikomu do głowy nie przyszło iść na zwolnienie w 1 trymestrze :O no chyba że coś się dzieje oczywiście z ciaza, ale to inna bajka

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A po co pracować jak można spokojnie cieszyć się ciąża? ;-)
Ja w piątek mam wizytę i będę go męczyć już o zwolnienie, cały czas boli mnie brzuch a tym bardziej jak dzwigam.

Do góry