reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

ja za 15 minut startuje do lekarza i jestem jakby poddenerwowana, bo czekałam 4 tygodnie na tą wizytę... nic nie działo się ale wiecie jak to jest tuz przed....
same dobre nowinki po wizytach, napisze po powrocie co u mnie.

p/s u nas dziś skwar i słońce w pełni, w biurowcu mamy klimatyzacje, będzie szok jak z niego wyjdę na plac gdzie pali od bruku....:hmm:

reklama
Jak jesz słone to bardziej pić się chce.

xnw43e3kv460u0xh.png
Poza tym sól zatrzymuje wodę w organizmie :) więc jest większe ciśnienie :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

ja za 15 minut startuje do lekarza i jestem jakby poddenerwowana, bo czekałam 4 tygodnie na tą wizytę... nic nie działo się ale wiecie jak to jest tuz przed....
same dobre nowinki po wizytach, napisze po powrocie co u mnie.

p/s u nas dziś skwar i słońce w pełni, w biurowcu mamy klimatyzacje, będzie szok jak z niego wyjdę na plac gdzie pali od bruku....:hmm:
Trzymam kciuki

Dziewczyny, jak jesteście na zwolnieniach, to z jakiego powodu? Tak na wszelki wypadek, czy np. ciężkie warunki pracy lub zagrożenie ciąży?
Ja się czuję prawie normalnie i jakoś L4 w ogóle mi przez myśl nie przechodzi.

Dziewczyny, jak jesteście na zwolnieniach, to z jakiego powodu? Tak na wszelki wypadek, czy np. ciężkie warunki pracy lub zagrożenie ciąży?
Mi w ogole jak uslyszal że pracuje 8h 5razy w tyg przy kompie to pow, ze za dużo i ze gora2h powinnam siedziec i nie byl zadowolony i od razu o zwolnieniu na 1 try mówił,a ze doszly jakieś niepokojące objawy to od dzisiaj mam 3tyg l4 i juz nie wiem co ze sb zrobic heh

f2w33e3kf50gsgs9.png

Mi w ogole jak uslyszal że pracuje 8h 5razy w tyg przy kompie to pow, ze za dużo i ze gora2h powinnam siedziec i nie byl zadowolony i od razu o zwolnieniu na 1 try mówił,a ze doszly jakieś niepokojące objawy to od dzisiaj mam 3tyg l4 i juz nie wiem co ze sb zrobic heh

f2w33e3kf50gsgs9.png
Jak masz objawy to jasne, ale też mnie dziwi że w zdrowej ciąży lekarz chce wysłać kobietę na zwolnienie od początku, no chyba że ma prace fizyczna albo w niebezpiecznych warunkach, to oczywiście co innego. Ale ja i większość moich znajomych mamy pracę siedzące i nikomu do głowy nie przyszło iść na zwolnienie w 1 trymestrze :O no chyba że coś się dzieje oczywiście z ciaza, ale to inna bajka

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A po co pracować jak można spokojnie cieszyć się ciąża? ;-)
Ja w piątek mam wizytę i będę go męczyć już o zwolnienie, cały czas boli mnie brzuch a tym bardziej jak dzwigam.

Do góry