Przykład teściowej na 102. Najlepsza 100 m od domu i 2 m pod ziemią... (żarcik) Zamiast wygonić do domu to pozwala nocować. I tak będzie dobrze, musicie wszyscy ochłonąć i wtedy pogadacie. Spróbuj zasnąć i odpocznij.Dziewczyny z wielkim bólem serca i żalem idę dzis spac sama, R jest u rodzicow, nie wiem czy pewne rzeczy da sie jeszcze odkręcić. Jest mi tak strasznie przykro ze ani razu mnie nie wsparł dzis i wczoraj tylko bardziej denerwował. Mam nadzieje ze nic nie stało sie dzidziusiowi. Dziekuje wam za dobre slowo, nie sądziłam ze taki bedzie kiedy jestem w ciazy i szczególnie powinnam byc spokojna.
Uda sie gratuluje i trzymam mocno kciuki !
Dobrej nocy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ania1978k
Fanka BB :)
Dzien dobry[emoji5]ale mam teraz ciezkie wstawanie a praca czeka ja chce zwolnienie ciekawe czy dostane 11 na wizycie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
madziek
listopadówka 2009 :)
Ola_fasola napisz jak noc.... wrócił i przeprosił?
Nie powinnyśmy się denerwować, ale jak tu się nie denerwować.... ja miałam takich teściów że wrogom bym nie życzyła... tzn teściowa zła nie była, była niestety pod presja teścia (rasowego trepa- mam nadzieję, że nie obrażam nikogo kto ma w rodzinie emerytowanego wojskowego, ale jeden drugiemu nie jest równy i mój były teść to zły człowiek)
M.In. przez mojego teścia moje pierwsze małżeństwo było koszmarem, bo mój były mąż nie odciął pępowiny od tatusia, nie dość że mąż miał trudny charakter to jeszcze tatuś nim dyrygował i układał nasze życie, wtrącał się, bombardował wszystko swoją osobą, mieszkaliśmy tez blisko nich, bo zaledwie 1 blok nas dzielił.... ale to już odległy temat..... najbardziej szkoda mi lat, bo męczyłam się 9 lat w takim chorym układzie ( w między czasie zmarła teściowa)
dziś jestem szczęśliwa, spełniona mam cudownego partnera, który jest tylko dla mnie, liczy się tylko ze mną, dba o mnie i ma cudowny kontakt z moim synem, jak z najlepszym kolegą, bo ojca nie powinien zastępować, więc mamy granice..... były mąż uczestniczy w życiu syna przez dwa weekendy w miesiącu....
jak pomyślę o tym co czułam 2 lata temu Olu to doskonale wiem jak się czujesz, ja taki miałam prawie każdy dzień.....jedyne czego żałuję to stracone lata i brak odwagi wcześniej.
witam nową Marcóweczkę :-)
Miłego dnia
Nie powinnyśmy się denerwować, ale jak tu się nie denerwować.... ja miałam takich teściów że wrogom bym nie życzyła... tzn teściowa zła nie była, była niestety pod presja teścia (rasowego trepa- mam nadzieję, że nie obrażam nikogo kto ma w rodzinie emerytowanego wojskowego, ale jeden drugiemu nie jest równy i mój były teść to zły człowiek)
M.In. przez mojego teścia moje pierwsze małżeństwo było koszmarem, bo mój były mąż nie odciął pępowiny od tatusia, nie dość że mąż miał trudny charakter to jeszcze tatuś nim dyrygował i układał nasze życie, wtrącał się, bombardował wszystko swoją osobą, mieszkaliśmy tez blisko nich, bo zaledwie 1 blok nas dzielił.... ale to już odległy temat..... najbardziej szkoda mi lat, bo męczyłam się 9 lat w takim chorym układzie ( w między czasie zmarła teściowa)
dziś jestem szczęśliwa, spełniona mam cudownego partnera, który jest tylko dla mnie, liczy się tylko ze mną, dba o mnie i ma cudowny kontakt z moim synem, jak z najlepszym kolegą, bo ojca nie powinien zastępować, więc mamy granice..... były mąż uczestniczy w życiu syna przez dwa weekendy w miesiącu....
jak pomyślę o tym co czułam 2 lata temu Olu to doskonale wiem jak się czujesz, ja taki miałam prawie każdy dzień.....jedyne czego żałuję to stracone lata i brak odwagi wcześniej.
witam nową Marcóweczkę :-)
Miłego dnia
emilja0308
Ola_fasola jak ja Ci współczuje strasznie, trzymaj się i myśl o dzidziusiu i sobie teraz wy jesteście najważniejsi. Mam nadzieję że Klara jest dzielna
emilja0308
Kurcze w weekend byłam w domu bo jeszcze kończę organizować swój ślub. I cały czas jestem w szoku z powodu zachowania teściowej i R. Oli_fasoli, a jakoś takie zachowanie R. wydało mi się nieodpowiedzialne.
P.S teraz pytanko Czy wy również macie migrenę po każdej podróży? Ja pracuję w miejscu gdzie dużo jeżdżę samochodem i widzę naprawdę dużą zależność. Teraz byłam na zwolnieniu w końcu odpoczęłam od migren, zwolnienie mam do dziś bo dziś znów wizyta u lekarza. Chciałabym dostać zwolnienie już całkiem od pracy, czy myślicie że w takim wypadku dostanę?
P.S teraz pytanko Czy wy również macie migrenę po każdej podróży? Ja pracuję w miejscu gdzie dużo jeżdżę samochodem i widzę naprawdę dużą zależność. Teraz byłam na zwolnieniu w końcu odpoczęłam od migren, zwolnienie mam do dziś bo dziś znów wizyta u lekarza. Chciałabym dostać zwolnienie już całkiem od pracy, czy myślicie że w takim wypadku dostanę?
madziek
Myślę że tak. Powiedz że służbowo dużo jeździsz masz stresująca praca i wymuszona pozycja wydaje mi się ze lekarz nie zrobi problemu
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
emilja0308
Super dziękuje za odpowiedź
madziek
Daj znac jak po wizycie [emoji4] ja mam jutro i już jako znoszęSuper dziękuje za odpowiedź
reklama
Hej
Emilja, powodzenia na wizycie
Madzik, ja też mam jutro i to dopiero na 19 :/ ja strasznie sie boję tej wizyty, bo bylam prawie miesiąc temu i był tylko pecherzyk.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Emilja, powodzenia na wizycie
Madzik, ja też mam jutro i to dopiero na 19 :/ ja strasznie sie boję tej wizyty, bo bylam prawie miesiąc temu i był tylko pecherzyk.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom