reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Musze wam to pokazać [emoji81][emoji81][emoji81]
1470583457-2dfz5s.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super kolekcja! Hehe u nas podobnie było kiedyś teraz została jedną Przytulanka ukochana i 2 ulubione :)

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, ja siedzę wkurzona i obrażona na mojego R. Cały czas trzyma matki stronę, Klara musiała wczoraj wrócić do domu tak zarządziłam. Przedwczoraj o 21 zadzwoniłam zapytać co u Klary czy juz spi i mi teściowa powiedziała ze wracają z placu zabaw co sie potem okazało nie z placu zabaw wracały tylko ze szpitala, nic mi nie powiedziała i sie z R pokłóciłam i powiedziałam ze jak ukrywa takie rzeczy a on jej broni to dziecko ma wrócić do domu. Skręciła nogę! Ponoć nie powiedziała mi bo nie chciała mnie denerwować to teraz jestem dopiero na nia wkurzona ze zataiła to. Czy przesadzam ??? Nie bede z nim gadać jeśli jest po jej stronie, to mi powinien przyznać racje nawet gdybym jej nie miała szczególnie teraz. Teściowa sie obraziła na zawsze [emoji3]
A tak poza tym u nas juz wie najbliższa rodzina i znajomi.

Monia na pewno wszystko jest dobrze. Tez mam obawy czy wszystko ok po ostatnich nerwach ale na szczęście we wtorek wizyta.

Teraz to ciagle niewiadoma jak tam dzidzia, jak zaczniemy czuć ruchy to będziemy wiedziały ze jest ok:) ja dzis sobie pooglądałam zdjęcia moje z pierwszej ciazy i jak Klarunia była malusieńka :) az nie wierze ze znowu bede mieć takiego maluszka :) i cos czuje ze druga dziewczynka, ciagle mi sie chce owoców A ponoć to na dziewczynkę ehhh

Moja Klaudusia też teraz skręciła nóżkę, smaruję altacetem ale ona nie chce słuchać i łazi a stopa spuchnięta strasznie.... kupiłam na działkę gumę do skakania, żeby się nauczyły, no i bach. Nie dziwię się że się wkurzyłaś, ja bym się wściekła na maxa. Jak można czegoś takiego nie powiedzieć....

Wyglada na to ze nie dojdziemy do porozumienia, on mi nie wybaczy a ja jemu a na pewno nikogo przepraszać nie bede. Sytuacja jest poważna. Ehhh szkoda mi tylko dzidziusia i nerwów [emoji45]

Wyglada na to ze nie dojdziemy do porozumienia, on mi nie wybaczy a ja jemu a na pewno nikogo przepraszać nie bede. Sytuacja jest poważna. Ehhh szkoda mi tylko dzidziusia i nerwów [emoji45]

Kurcze, to Ciebie powinni przeprosić! Przejdzie im, nie takie nieporozumienia sie wybacza i zapomina. Niech zapamiętają że tak się nie robi. Skręconej nogi by i tak nie ukryli więc po co było kłamać. Będzie dobrze. Cierpliwości

Czekaj czekaj, bo to mi brzmi poważnie , a jeśli dobrze rozumiem mąż się.obraził że córkę zabralas tak? Czy jeszcze padli jakieś ciężkie słowa?

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Obrażony bo kazałam ja przywieźć No i ze wkurzona jestem ze mi nie powiedziała a okłamała. Ale zanim Klara wróciła to tez sie darł ze racji nie mam. Niestety broni matki a ja sobie nie pozwolę na to.

reklama
Obrażony bo kazałam ja przywieźć No i ze wkurzona jestem ze mi nie powiedziała a okłamała. Ale zanim Klara wróciła to tez sie darł ze racji nie mam. Niestety broni matki a ja sobie nie pozwolę na to.

Współczuję, powinniście grać w jednym zespole.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Do góry