reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A niestety on gra w zespole z mama a ja oczywiście jestem ta gorsza co sie czepia.. Aj szkoda gadać. O
Idę sie z psem przespacerować to sie troche przewietrze..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężki temat , ale wyczuwam ze jesteś już hymmm przyzwyczajona jeśli to.dobre słowo

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Witamy :-) napisz coś o sobie

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Dzieki dziewczyny za przyjęcie!
To moja druga ciaza, ale pierwsza, ktora zamierzam donosić! Dwa lata temu straciłam dzidziusia w 18tyg, była to ciaza z invitro. Ale to juz rozdział zamknięty. Moje zycie zmieniło sie od tego czasu diametralnie...no i jest...pierwszy miesiac starań i jest dzidzius :) ze względu na moje doświadczenia boje sie cieszyć, ale jestem dobrej myśli. Jestesmy po usg w 6tyg i 3 dniu, jest serduszko 118ud/min wiec pierwszy krok milowy za nami :) Aaa i w tym roku stuknęło mi 37 lat wiec mloda mamusia nie bede, ale za to fajna :)
Musze przejrzeć Wasze wpisy, zeby Was poznac i nadgonić!

Ola_fasola nie odpuszczaj bo z czasem na głowę Ci wejdzie. A mamusia miała swoje życie więc w życie młodych niech się nie wtrąca i pozwoli żyć jak chcą. Nie mają prawa Cię kłamać nawet w "słusznej sprawie" bo to nie uczciwe. Teraz Ty powinnaś być najważniejsza dla męża i z Tobą on powinien się liczyć.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Uda się. Witaj , cieszę się razem z Tobą i trzymam.mocno kciuki!

Dzieki dziewczyny za przyjęcie!
To moja druga ciaza, ale pierwsza, ktora zamierzam donosić! Dwa lata temu straciłam dzidziusia w 18tyg, była to ciaza z invitro. Ale to juz rozdział zamknięty. Moje zycie zmieniło sie od tego czasu diametralnie...no i jest...pierwszy miesiac starań i jest dzidzius :) ze względu na moje doświadczenia boje sie cieszyć, ale jestem dobrej myśli. Jestesmy po usg w 6tyg i 3 dniu, jest serduszko 118ud/min wiec pierwszy krok milowy za nami :) Aaa i w tym roku stuknęło mi 37 lat wiec mloda mamusia nie bede, ale za to fajna :)
Musze przejrzeć Wasze wpisy, zeby Was poznac i nadgonić!
Uda sie na 100% JA skonczykn 38 w kwietnuu[emoji5]
Ola_fasola nie odpuszczaj bo z czasem na głowę Ci wejdzie. A mamusia miała swoje życie więc w życie młodych niech się nie wtrąca i pozwoli żyć jak chcą. Nie mają prawa Cię kłamać nawet w "słusznej sprawie" bo to nie uczciwe. Teraz Ty powinnaś być najważniejsza dla męża i z Tobą on powinien się liczyć.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Uda się. Witaj , cieszę się razem z Tobą i trzymam.mocno kciuki!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny z wielkim bólem serca i żalem idę dzis spac sama, R jest u rodzicow, nie wiem czy pewne rzeczy da sie jeszcze odkręcić. Jest mi tak strasznie przykro ze ani razu mnie nie wsparł dzis i wczoraj tylko bardziej denerwował. Mam nadzieje ze nic nie stało sie dzidziusiowi. Dziekuje wam za dobre slowo, nie sądziłam ze taki bedzie kiedy jestem w ciazy i szczególnie powinnam byc spokojna.

Uda sie gratuluje i trzymam mocno kciuki !

Dobrej nocy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry