reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A niestety on gra w zespole z mama a ja oczywiście jestem ta gorsza co sie czepia.. Aj szkoda gadać. O
Idę sie z psem przespacerować to sie troche przewietrze..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężki temat , ale wyczuwam ze jesteś już hymmm przyzwyczajona jeśli to.dobre słowo

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Witamy :-) napisz coś o sobie

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Dzieki dziewczyny za przyjęcie!
To moja druga ciaza, ale pierwsza, ktora zamierzam donosić! Dwa lata temu straciłam dzidziusia w 18tyg, była to ciaza z invitro. Ale to juz rozdział zamknięty. Moje zycie zmieniło sie od tego czasu diametralnie...no i jest...pierwszy miesiac starań i jest dzidzius :) ze względu na moje doświadczenia boje sie cieszyć, ale jestem dobrej myśli. Jestesmy po usg w 6tyg i 3 dniu, jest serduszko 118ud/min wiec pierwszy krok milowy za nami :) Aaa i w tym roku stuknęło mi 37 lat wiec mloda mamusia nie bede, ale za to fajna :)
Musze przejrzeć Wasze wpisy, zeby Was poznac i nadgonić!

Ola_fasola nie odpuszczaj bo z czasem na głowę Ci wejdzie. A mamusia miała swoje życie więc w życie młodych niech się nie wtrąca i pozwoli żyć jak chcą. Nie mają prawa Cię kłamać nawet w "słusznej sprawie" bo to nie uczciwe. Teraz Ty powinnaś być najważniejsza dla męża i z Tobą on powinien się liczyć.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Uda się. Witaj , cieszę się razem z Tobą i trzymam.mocno kciuki!

Dzieki dziewczyny za przyjęcie!
To moja druga ciaza, ale pierwsza, ktora zamierzam donosić! Dwa lata temu straciłam dzidziusia w 18tyg, była to ciaza z invitro. Ale to juz rozdział zamknięty. Moje zycie zmieniło sie od tego czasu diametralnie...no i jest...pierwszy miesiac starań i jest dzidzius :) ze względu na moje doświadczenia boje sie cieszyć, ale jestem dobrej myśli. Jestesmy po usg w 6tyg i 3 dniu, jest serduszko 118ud/min wiec pierwszy krok milowy za nami :) Aaa i w tym roku stuknęło mi 37 lat wiec mloda mamusia nie bede, ale za to fajna :)
Musze przejrzeć Wasze wpisy, zeby Was poznac i nadgonić!
Uda sie na 100% JA skonczykn 38 w kwietnuu[emoji5]
Ola_fasola nie odpuszczaj bo z czasem na głowę Ci wejdzie. A mamusia miała swoje życie więc w życie młodych niech się nie wtrąca i pozwoli żyć jak chcą. Nie mają prawa Cię kłamać nawet w "słusznej sprawie" bo to nie uczciwe. Teraz Ty powinnaś być najważniejsza dla męża i z Tobą on powinien się liczyć.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Uda się. Witaj , cieszę się razem z Tobą i trzymam.mocno kciuki!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny z wielkim bólem serca i żalem idę dzis spac sama, R jest u rodzicow, nie wiem czy pewne rzeczy da sie jeszcze odkręcić. Jest mi tak strasznie przykro ze ani razu mnie nie wsparł dzis i wczoraj tylko bardziej denerwował. Mam nadzieje ze nic nie stało sie dzidziusiowi. Dziekuje wam za dobre slowo, nie sądziłam ze taki bedzie kiedy jestem w ciazy i szczególnie powinnam byc spokojna.

Uda sie gratuluje i trzymam mocno kciuki !

Dobrej nocy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry