reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ps. orientujecie się czy te badania które teraz dostalysmy musimy wykonać w określony terminie? Tzn czy są jakieś widelki czasowe na wykonanie któregoś czy mogę przenieść na kolejną wizytę?

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Ja jeszcze nie dostałam skierowania na badania :)

+- 2 tyg więc może bliżej urodzin dzidzia przyjdzie na świat :)
Mi się może uda wcelować na 1 kwietnia-babcia miała by super prezent urodzinowy [emoji14] hehe
Pozdrawiam ciepło :*
Ja mam urodziny w lutym. [emoji4]
Z Lilą miałam termin wg om na 12 maja, wg usg na 18 maja, a urodziła się 24 kwietnia z wagą 3150g. [emoji4]
Ciekawe jak będzie tym razem... [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja mam urodziny w lutym. [emoji4]
Z Lilą miałam termin wg om na 12 maja, wg usg na 18 maja, a urodziła się 24 kwietnia z wagą 3150g. [emoji4]
Ciekawe jak będzie tym razem... [emoji4]

Ja z synkiem termin z OM miałam na 18 października z USG wychodziło na 1 listopada. Młody przyszedł na świat po wywołanym porodzie 3 listopada przez CC, po 7 godzinach męki zdecydowali się na CC.

Ja z synkiem termin z OM miałam na 18 października z USG wychodziło na 1 listopada. Młody przyszedł na świat po wywołanym porodzie 3 listopada przez CC, po 7 godzinach męki zdecydowali się na CC.
Współczuję. Przeżyłaś dwa porody...
Ja na szczęście rodziłam naturalnie bez znieczulenia 3h.

Współczuję. Przeżyłaś dwa porody...
Ja na szczęście rodziłam naturalnie bez znieczulenia 3h.

No takie 2 w 1 miałam :p
Ale gdyby nie mój lekarz prowadzący który zaczął akurat dyżur w szpitalu to bym dluzej się męczyła bo inny lekarz twierdził ze urodze naturalnie...
Bartosz 4260 61cm :)

Witam nowe mamy :)

lilija jak poprzednio mialas problemy to badałas sie ? Wyszło cos z tych problemów?

Co do terminu też liczę na prezent na dzien kobiet :) na ten dzien mam termin, córkę urodziłam 3 dni przed terminem waga 3190 i 53 cm :) nie była wielka ale rodziłam ją 11 godzin, 50 minut parte, masakra ale i tak najmniej boje sie porodu.

Ja dzis kolejny dzie lenistwa, jedyne co to musze wyjsć z psiakiem i cos na obiad upichcić :) wczoraj od leżenia juz mnie zaczal bolec i tyłek i plecy [emoji12]

Dziewczyny znacie sie moze na przepisach, chodzi mi dokładnie o to kiedy i za jaki czas powinnam dostac ekwiwalent za urlop ? Mam umowę na czas określony, pracodawca musi przedłużyć mi umowę do końca ciazy i za ten czas zwolnienia tez nalicza mi sie urlop czy tylko do czasu kiedy pracowałam ?

reklama
Do góry