reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

ja mojej daje z butli odciagane.. a mleka w piersiach caly czas duzo. jak bedziesz dodatkowo przystawiac to powinno sie rozkrecic

Problem jest taki, że ona nie chce piersi. Płacze, pręży się, nie ma opcji żeby złapała. Tak to do tej pory piła z piersi, teraz nie chce więc ostatnia nadzieja w laktatorze mi została...

reklama
Problem jest taki, że ona nie chce piersi. Płacze, pręży się, nie ma opcji żeby złapała. Tak to do tej pory piła z piersi, teraz nie chce więc ostatnia nadzieja w laktatorze mi została...
no to probuj.. ja tez do piersi nie przystawiam Małej. daje jej tylko odciagniete i na noc butle jedną max dwie z mm.

U mnie czasami chce a czasami się prezy i krzyczy. Zależy kiedy się obudzi. Laktatorem udało mi się ściągnąć najwięcej 70ml. Dziś na 17 wizyta u pani od laktacji. Zobaczymy co powie. Juz przez tel mi mówiła ze coś jest nie tak.

reklama
Do góry