reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

Mam wrażenie, że z mm jest takie błędne koło, dać raz to potem praktycznie nie da się z tego wybrnąć.

No u mnie to samo. Cyc i cyc, a po cycku porcja mm bo głodna. Odrywa się po kilku minutach ssania - tak jakby pusto tam było. Drugiego nie raz już nie chce bo chyba boi się, że nic nie poleci. Kupiłam nowe nakładki, są lepsze niż Avent, dużo bardziej miękkie i mają kształt sutka. Jak je to nawet nie wiem, że mam jakąkolwiek nakładkę. Ale co z tego... A doradcy laktacyjnego to ja tu nie znajdę..... :/

Iskierka ciekawe co Tobie poradzi

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Anik.. A używasz laktatora tym sposobem 753 czy jakoś tak? Czy tam 3x10 ppo kiedyś pisała o tych metodach.. Może jak byś tak chociaż 3 razy dziennie i przez kilka dni spróbowała dla samego pobudzenia to by coś dało hmm?

Albo po prostu stres hamuje ci laktacje ? Może za bardzo chcesz [emoji12] czasem lepiej wrzucić na luz.. weź gorąca kapiel napij się lampki wina (ja dziś pilam pierwsza od dłuższego czasu - jedno karmienie odciagnelam wcześniej i opuściłam - mamy się dobrze ja na pewno psychicznie lepiej) .. poproś męża o masaż i może na luzie podejdź.. w stylu "będę karmić to będę nie to nie"

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anik.. A używasz laktatora tym sposobem 753 czy jakoś tak? Czy tam 3x10 ppo kiedyś pisała o tych metodach.. Może jak byś tak chociaż 3 razy dziennie i przez kilka dni spróbowała dla samego pobudzenia to by coś dało hmm?

Albo po prostu stres hamuje ci laktacje ? Może za bardzo chcesz [emoji12] czasem lepiej wrzucić na luz.. weź gorąca kapiel napij się lampki wina (ja dziś pilam pierwsza od dłuższego czasu - jedno karmienie odciagnelam wcześniej i opuściłam - mamy się dobrze ja na pewno psychicznie lepiej) .. poproś męża o masaż i może na luzie podejdź.. w stylu "będę karmić to będę nie to nie"

Kochana wszystkiego próbuje. Dostawiania, laktatora... Był moment kiedy nie robiłam nic poza trzymaniem jej na cycu a potem odciaganiem. Tylko ani chwili dla starszaka nie miałam przez to... Nagle z dnia na dzień z dużej ilości mleka zrobiło mi się minimum...

Kurcze moja siostra miała to samo ale ona wini nakładki właśnie bo też jej młody łapać nie chciał bez.. A jak już miała malo to już się nawet nie starała dawać nawet trochę mleczka po prostu przeszła na mm.. wiec fajnie ze ty chociaż próbujesz [emoji6]

Kurcze moja siostra miała to samo ale ona wini nakładki właśnie bo też jej młody łapać nie chciał bez.. A jak już miała malo to już się nawet nie starała dawać nawet trochę mleczka po prostu przeszła na mm.. wiec fajnie ze ty chociaż próbujesz [emoji6]

Staram się dać ile mogę. Zawsze coś wypije, może nie dużo ale myślę, że coś skorzysta...

ja swiadkiem ze laktatorem mozna pobudzic... lewa piers mi rozsadzalo a prawa byla pusta. metoda 753 kilka razy i sika jak z fontanny ;)

reklama
Do góry