babymamusia
Fanka BB :)
Anik.. A używasz laktatora tym sposobem 753 czy jakoś tak? Czy tam 3x10 ppo kiedyś pisała o tych metodach.. Może jak byś tak chociaż 3 razy dziennie i przez kilka dni spróbowała dla samego pobudzenia to by coś dało hmm?Mam wrażenie, że z mm jest takie błędne koło, dać raz to potem praktycznie nie da się z tego wybrnąć.
No u mnie to samo. Cyc i cyc, a po cycku porcja mm bo głodna. Odrywa się po kilku minutach ssania - tak jakby pusto tam było. Drugiego nie raz już nie chce bo chyba boi się, że nic nie poleci. Kupiłam nowe nakładki, są lepsze niż Avent, dużo bardziej miękkie i mają kształt sutka. Jak je to nawet nie wiem, że mam jakąkolwiek nakładkę. Ale co z tego... A doradcy laktacyjnego to ja tu nie znajdę..... :/
Iskierka ciekawe co Tobie poradzi
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Albo po prostu stres hamuje ci laktacje ? Może za bardzo chcesz [emoji12] czasem lepiej wrzucić na luz.. weź gorąca kapiel napij się lampki wina (ja dziś pilam pierwsza od dłuższego czasu - jedno karmienie odciagnelam wcześniej i opuściłam - mamy się dobrze ja na pewno psychicznie lepiej) .. poproś męża o masaż i może na luzie podejdź.. w stylu "będę karmić to będę nie to nie"
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom