reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ania mam nadzieję że szybko urodzisz..

oar8xzkrhgscy4jp.png

reklama
Sprawdziła szyjkę i dalej tylko na jeden palec, próbowała palcem przebić ale nie ma szans, wiec dali mi tak jakby tampon do środka- jakiś hormon na 24 h i zobaczymy czy w międzyczasie sie coś ruszy czy nie...

Nie chce sie madrzyc ale jak sie dopytalam jak wyglądają etapy wywoływania w razie jakbym przenosila. To chyba cos nie ten zrozumialas albo ja nie wiem co..

Ale jak moja mi mówila o przebiciu tego pęcherza to robia to narzędziem a palcem to co najwyżej badanie jakieś albo coś podobnego . Bo raczej jak przebić. No co ty.. wsadz sobie palca i spróbuj przebić.. no nie da się. Nie możliwe. I później jak już Ci przebije to dają ci antybiotyk do 24h.. on jest na infekcje i to właśnie ten tampon jak nazywasz. Max po 24h albo jak coś nie tak to cesarka.

więc gratuluję na zaś [emoji6][emoji6][emoji173][emoji8]

Sent from my SM-G925F using Forum BabyBoom mobile app

A ja dalej bez "postepu" niby drugie dziecko to na pewno wie sie kiedy to juz porod. Ja juz tak od wczoraj mysle i nic Mam skurcze jak leze co 12-13 min juz dosc mocne przez 1.20min a jak wstane i chodze tez mam takie mocne ale co 6-7min i 35sek trwaja. Im wiecej sie ruszam tym sa czestsze jak leze to co nascie minut ale Dlugie. Kiedy urodze?

reklama
Do góry