reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Anik dziękuję już lepiej tzn nie mam juz bóli jak na okres, ale od rana słaba jestem. I jak trochę więcej pochodzę czy jak pójdę do wc to potem mi brzuch twardnieje na chwilę. Dziwi mnie, że po zrobieniu siku zaraz mam brzuch twardy. W nocy lykalam 2 nospy i rano też 2. Ogólnie słaba dziś jestem ale to też pewnie przez to, że ból nie dawał mi w nocy spać.

MamaMarlena może córcia ma w planach przyjść na świat w siostry urodziny? Mi w pierwszej ciąży czop odszedł 2 tyg przed porodem.

Jolka trzymam kciuki! Będzie Dobrze!

Paulyna jaka laska z Ciebie! Ja to czuje się jak słonica!

Aniu weź wrzuć na luz bo wkoncu zwariujesz. Zrelaksuj się, korzystaj z wolności bo zaraz będzie trochę ciężej. Chłopu daj spokój, wyjdzie z pracy to wyjdzie. Nie wyjdzie to sama urodzisz bo my babki jesteśmy silne i nam faceci nie potrzebni! Nie ustalisz kiedy mały ma przyjść na świat, a mąź nie może siedzieć i trzymać Cię za rączkę i razem wypatrywac oznak porodu bo pracuje. A pokój może Cię tylko uratować! Odpuść sobie, mężowi i dziecku! Zobaczysz życie wtedy stanie się piękniejsze!

Jola to ja o 15 kciuki zaciskam. Ale i tak bedzie dobrze:)

Ja mam +13 w ciuchy przed ciąży nie wchodzę, chyba;) nawet nie próbowałam w spodnie wejść. Z góry założyłam, ze coś oversize kupię i będę dochodzić do siebie. Zobaczymy ile po porodzie zejdzie ;)

Zaraz obczaje ten płaszczyk Paulyna.
Ja tez wole luźniejsze rzeczy i mam ich trochę w szafie wiec pewnie coś wygrzebie.

Mój dzisiejszy wyczyn- pies obcięty. Nowy ON;)

Paulyna racja, żal nie skorzystać ;)

agnieszkaala to może się już troszkę uspokoi. Ja to w nocy przy zmiany strony do spania mam takie dziwne wrażenie przy obracaniu, dzisiaj to się śmiałam, że normalnie boję się, że jak mi się coś napnie przy odwracaniu to mi wody odejdą o_O

Mój w przyszłym tygodniu musi jechać na jeden dzień - rano wyjeżdża, wieczorem wraca (mam nadzieję :p ) ale w razie czego mam umówioną sąsiadkę i przyjdzie mi do Krzysia, a jakby się coś zaczęło, to po prostu dzwonię po M. i za jakieś 1,5-2 h jest w domu. A do siebie w razie czego chyba można wezwać karetkę?

Dziękuję dziewczyny :*

ewciiik kupiłam 2 sweterki oversize, jeansy boyfriend tylko dlatego, że mega przecena na 30 zł :D i taką luźną bluzkę pod marynarki :D i płaszcz, ale on taki luźny jest :p - Link do: PŁASZCZ

aga6 dresy w domu najlepsze :D na wadze koło 9-10 kg , ostatnio mnie apetyt nęka za duży :p

KulkaMM ja brzuch bardzo wysoko miałam, plus przepuklina pod mostkiem, także był biust i brzuch :D , ale wydaje mi się również, że dalej jest wysoko

anik. ja się noszę głównie na sportowo, ciuszki oversize i też w większość wchodzę :D a kupiłam, bo promocja w F&F była, a wiem, że po porodzie będą idealne, to żal było mi nie kupić okazyjnie :D
nie dalabym Ci tyle na + :p musialas byc szczuplutka przed ciaza :)
ahh ta ciaza Ci sluzy ;) ladnie wygladasz

Wiem, ze ma prace tyle ze on zawsze każdemu na rękę idzie, tu sobie wolne załatwi a wystarczy jedna wiadomość czy telefon i juz jest w pracy...a jak sam potrzebował zastępstwa to nikt nie chciał przyjść...
Mama tez mi mówi ze jak ona nas rodziła to tez taty nie było przy niej bo pracował za granica i ze mam nie panikować bo świat sie nie zawali...ja to wszystko rozumiem, tylko boje sie ze nie dam rady...ze coś pójdzie nie tak...boje sie po prostu o moje maleństwo...w końcu to ja muszę mu pomoc aby przyszedł na świat...a co jak będę coś zle robić albo nie będę umieć na tyle przeć itp...od kilku dni mam taki lek jakiś...próbuje sie wyluzować, ale nie wychodzi mi...

reklama
Do góry