reklama
agnieszkaala
Fanka BB :)
Anik dziękuję już lepiej tzn nie mam juz bóli jak na okres, ale od rana słaba jestem. I jak trochę więcej pochodzę czy jak pójdę do wc to potem mi brzuch twardnieje na chwilę. Dziwi mnie, że po zrobieniu siku zaraz mam brzuch twardy. W nocy lykalam 2 nospy i rano też 2. Ogólnie słaba dziś jestem ale to też pewnie przez to, że ból nie dawał mi w nocy spać.
MamaMarlena może córcia ma w planach przyjść na świat w siostry urodziny? Mi w pierwszej ciąży czop odszedł 2 tyg przed porodem.
Jolka trzymam kciuki! Będzie Dobrze!
Paulyna jaka laska z Ciebie! Ja to czuje się jak słonica!
Aniu weź wrzuć na luz bo wkoncu zwariujesz. Zrelaksuj się, korzystaj z wolności bo zaraz będzie trochę ciężej. Chłopu daj spokój, wyjdzie z pracy to wyjdzie. Nie wyjdzie to sama urodzisz bo my babki jesteśmy silne i nam faceci nie potrzebni! Nie ustalisz kiedy mały ma przyjść na świat, a mąź nie może siedzieć i trzymać Cię za rączkę i razem wypatrywac oznak porodu bo pracuje. A pokój może Cię tylko uratować! Odpuść sobie, mężowi i dziecku! Zobaczysz życie wtedy stanie się piękniejsze!
MamaMarlena może córcia ma w planach przyjść na świat w siostry urodziny? Mi w pierwszej ciąży czop odszedł 2 tyg przed porodem.
Jolka trzymam kciuki! Będzie Dobrze!
Paulyna jaka laska z Ciebie! Ja to czuje się jak słonica!
Aniu weź wrzuć na luz bo wkoncu zwariujesz. Zrelaksuj się, korzystaj z wolności bo zaraz będzie trochę ciężej. Chłopu daj spokój, wyjdzie z pracy to wyjdzie. Nie wyjdzie to sama urodzisz bo my babki jesteśmy silne i nam faceci nie potrzebni! Nie ustalisz kiedy mały ma przyjść na świat, a mąź nie może siedzieć i trzymać Cię za rączkę i razem wypatrywac oznak porodu bo pracuje. A pokój może Cię tylko uratować! Odpuść sobie, mężowi i dziecku! Zobaczysz życie wtedy stanie się piękniejsze!
ewciiik
Jola to ja o 15 kciuki zaciskam. Ale i tak bedzie dobrze
Ja mam +13 w ciuchy przed ciąży nie wchodzę, chyba nawet nie próbowałam w spodnie wejść. Z góry założyłam, ze coś oversize kupię i będę dochodzić do siebie. Zobaczymy ile po porodzie zejdzie
Zaraz obczaje ten płaszczyk Paulyna.
Ja tez wole luźniejsze rzeczy i mam ich trochę w szafie wiec pewnie coś wygrzebie.
Mój dzisiejszy wyczyn- pies obcięty. Nowy ON
Ja mam +13 w ciuchy przed ciąży nie wchodzę, chyba nawet nie próbowałam w spodnie wejść. Z góry założyłam, ze coś oversize kupię i będę dochodzić do siebie. Zobaczymy ile po porodzie zejdzie
Zaraz obczaje ten płaszczyk Paulyna.
Ja tez wole luźniejsze rzeczy i mam ich trochę w szafie wiec pewnie coś wygrzebie.
Mój dzisiejszy wyczyn- pies obcięty. Nowy ON
apricot
Zaangażowana w BB
Jak wyluzuje, to pewnie zaraz się urodziOdpuść sobie, mężowi i dziecku! Zobaczysz życie wtedy stanie się piękniejsze!
anik.
Mama Krzysia :)
Paulyna racja, żal nie skorzystać
agnieszkaala to może się już troszkę uspokoi. Ja to w nocy przy zmiany strony do spania mam takie dziwne wrażenie przy obracaniu, dzisiaj to się śmiałam, że normalnie boję się, że jak mi się coś napnie przy odwracaniu to mi wody odejdą
Mój w przyszłym tygodniu musi jechać na jeden dzień - rano wyjeżdża, wieczorem wraca (mam nadzieję ) ale w razie czego mam umówioną sąsiadkę i przyjdzie mi do Krzysia, a jakby się coś zaczęło, to po prostu dzwonię po M. i za jakieś 1,5-2 h jest w domu. A do siebie w razie czego chyba można wezwać karetkę?
agnieszkaala to może się już troszkę uspokoi. Ja to w nocy przy zmiany strony do spania mam takie dziwne wrażenie przy obracaniu, dzisiaj to się śmiałam, że normalnie boję się, że jak mi się coś napnie przy odwracaniu to mi wody odejdą
Mój w przyszłym tygodniu musi jechać na jeden dzień - rano wyjeżdża, wieczorem wraca (mam nadzieję ) ale w razie czego mam umówioną sąsiadkę i przyjdzie mi do Krzysia, a jakby się coś zaczęło, to po prostu dzwonię po M. i za jakieś 1,5-2 h jest w domu. A do siebie w razie czego chyba można wezwać karetkę?
aga6
nie dalabym Ci tyle na + musialas byc szczuplutka przed ciazaDziękuję dziewczyny :*
ewciiik kupiłam 2 sweterki oversize, jeansy boyfriend tylko dlatego, że mega przecena na 30 zł i taką luźną bluzkę pod marynarki i płaszcz, ale on taki luźny jest - Link do: PŁASZCZ
aga6 dresy w domu najlepsze na wadze koło 9-10 kg , ostatnio mnie apetyt nęka za duży
KulkaMM ja brzuch bardzo wysoko miałam, plus przepuklina pod mostkiem, także był biust i brzuch , ale wydaje mi się również, że dalej jest wysoko
anik. ja się noszę głównie na sportowo, ciuszki oversize i też w większość wchodzę a kupiłam, bo promocja w F&F była, a wiem, że po porodzie będą idealne, to żal było mi nie kupić okazyjnie
ahh ta ciaza Ci sluzy ladnie wygladasz
Ania020317
Wiem, ze ma prace tyle ze on zawsze każdemu na rękę idzie, tu sobie wolne załatwi a wystarczy jedna wiadomość czy telefon i juz jest w pracy...a jak sam potrzebował zastępstwa to nikt nie chciał przyjść...
Mama tez mi mówi ze jak ona nas rodziła to tez taty nie było przy niej bo pracował za granica i ze mam nie panikować bo świat sie nie zawali...ja to wszystko rozumiem, tylko boje sie ze nie dam rady...ze coś pójdzie nie tak...boje sie po prostu o moje maleństwo...w końcu to ja muszę mu pomoc aby przyszedł na świat...a co jak będę coś zle robić albo nie będę umieć na tyle przeć itp...od kilku dni mam taki lek jakiś...próbuje sie wyluzować, ale nie wychodzi mi...
Mama tez mi mówi ze jak ona nas rodziła to tez taty nie było przy niej bo pracował za granica i ze mam nie panikować bo świat sie nie zawali...ja to wszystko rozumiem, tylko boje sie ze nie dam rady...ze coś pójdzie nie tak...boje sie po prostu o moje maleństwo...w końcu to ja muszę mu pomoc aby przyszedł na świat...a co jak będę coś zle robić albo nie będę umieć na tyle przeć itp...od kilku dni mam taki lek jakiś...próbuje sie wyluzować, ale nie wychodzi mi...
reklama