reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

ewciiik o 15 mam lekarza. Zobaczymy co się okaże...koleżanka pytała o mój przypadek swojej położnej. Ta powiedziała, że jak lekarz oceni, że łożysko jest w złym stanie, a szyjka będzie zamknięta to raczej zrobią cc...

reklama
To trochę mnie uspokoilyscie...troszkę mnie to dziwiło ze dwa dni temu tak częste skurcze itp a tu od przeszło jednego dnia cisza...ale widać każda ciąża przebiega inaczej...mam zamiar na małe zakupy iść i sie troszkę przejść...ja juz sie nawet cc nie martwię, tylko chciałabym aby mały juz był z nami abym mogła go przytulić do serca...

Ania mój też jest mniej ruchliwy.. ale jak dziewczyny napisaly. Miejsca mało ma eh..

Ja już się nie napinam na ten poród.. już mi przeszlo [emoji6] iii psychicznie się czuje 200 razy lepiej. [emoji41][emoji41][emoji41] Naprawdę polecam..[emoji108][emoji108][emoji108] poprostu miałam kilka dni takich że ojej seks - nie nie dziś bo luty ja nie chcę w lutym.. Może później żeby w marcu..
Może tak - może nie
Może będę rodzic - może nie będę.
Skurcz - nie skurcz.
A to pierne - nie pierne.. Pierdolenie za przeproszeniem. [emoji57][emoji57][emoji57]

Będzie kiedy ma być. Nie możesz sobie "opóźniać" bo się nie da [emoji57][emoji57] relaks kobieto relaks.

Teraz zyje kino zaplanowalam [emoji1][emoji1][emoji1] dumna jestem [emoji108][emoji123][emoji123]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

ja też już marzę o ciuszkach po porodzie, poczyniłam nawet zakupy :p
a to my 2 dni temu ;)
fdefe294.jpg

Śliczny brzuszek :)
Ja nic jeszcze nie kupuję na po porodzie, do tej pory mieszczę się w rzezy sprzed ciaży, a jak już będę super laska :p to wtedy się wyrwę do Galerii na wieeeeeelkie kupowanie :D już mam upatrzone kilka rzeczy na stronie Zary ;)

Właśnie codziennie coś robię w domu, aby mały troszkę bardziej ruchliwy był, ale póki co nic to nie daje...jeszcze sie dowiedziałam ze maz dziś wcześniej nie wróci tylko do jutra do 5 rano jest...a ja stwierdziłam ze nie mogę czekać aż mój znajdzie wolne aby dziecko mogło przyjść. Ja mu mowię ze nawet jak będzie w pracy to ja będę próbować małego rozruszyc...a to czy znajdzie kogoś na zastępstwo to juz przestałam sie martwić... przecież nie mogę specjalnie opóźniać porodu, bo koleżanka z pracy ma problemy jakieś z urzędem...powiedziałam mu ze jak mnie dziś czy w nocy złapie to ja nie będę czekać. Zobaczę za dwie trzy godz jak często maly sie rusza i wtedy do położnej zadzwonię aby sie zapytać...

U mnie jest tak, że im więcej się ruszam, czy coś robię tym mała jest mniej ruchliwa, bo zasypia. Kiedy się ruszasz kołyszesz dzieciątkiem, więc większość wtedy właśnie śpi.
Ruchliwa jest jak siedzę albo leżę. Jak coś zjem, albo poruszam brzuchem.
Daj dziecku czas, jak będzie chciał wyjść na pewno da Ci znać, bo sfixujesz inaczej.

Jolka kciuki, daj znać po wizycie

Dziękuję dziewczyny :*

ewciiik kupiłam 2 sweterki oversize, jeansy boyfriend tylko dlatego, że mega przecena na 30 zł :D i taką luźną bluzkę pod marynarki :D i płaszcz, ale on taki luźny jest :p - Link do: PŁASZCZ

aga6 dresy w domu najlepsze :D na wadze koło 9-10 kg , ostatnio mnie apetyt nęka za duży :p

KulkaMM ja brzuch bardzo wysoko miałam, plus przepuklina pod mostkiem, także był biust i brzuch :D , ale wydaje mi się również, że dalej jest wysoko

anik. ja się noszę głównie na sportowo, ciuszki oversize i też w większość wchodzę :D a kupiłam, bo promocja w F&F była, a wiem, że po porodzie będą idealne, to żal było mi nie kupić okazyjnie :D

reklama
Do góry