mama_NS
Fanka BB :)
Moja mama tez miala bezbolesne porody.nie wiedziala ze rodzi w ogole. Dopiero jak zagladneli to jej pow ze juz rodzi[emoji12]a brat wyplynal a przy mnie lecieli na cesarke bo by mnie urodzila nir wiedzac o tym a nie mogla rodzic sn.
Obym to po niej miala.tylko my mielismy male glowy podobno więc latwiej poszlo.
Moje dziecko to sie wierci niemilosiernie ostatnio.ciekawa jestem strasznie jak jest ulozone.
Nie gadajcie o slodyczach bo masakra!ja wpycham je do buzi kilka razy dziennie!dramat!!!!!
Wczoraj mielismy sesje brzusia[emoji3][emoji3][emoji3] ciekawa jestem efektor.
Jutro przyjdzie do mnie łóżko i materacykw koncu!bedzie ukladanie wszystkiego.
Narazie wypralam tylko pieluszki,reczniki,spiworki,kochki i myjki bo chcialam skonczyc pakowac torbe a 3pieluszek mi brakowalo wiec musialam popracale prasowanie..lojoj..jak zabiore sie za ubranka to zdecydowanie P prasuje polowe!dramat!!!
Do nosa mam katarek i gruszke ale jakas inna niz te takie standardowe.
Na wyjscie przygotuje na foteliku body,pajac.kombinezonik.czapeczka i mam taki polarowy kocyk niby do fotelika specjalny z.dziurami na pasy.
Apricot co jest????
Obym to po niej miala.tylko my mielismy male glowy podobno więc latwiej poszlo.
Moje dziecko to sie wierci niemilosiernie ostatnio.ciekawa jestem strasznie jak jest ulozone.
Nie gadajcie o slodyczach bo masakra!ja wpycham je do buzi kilka razy dziennie!dramat!!!!!
Wczoraj mielismy sesje brzusia[emoji3][emoji3][emoji3] ciekawa jestem efektor.
Jutro przyjdzie do mnie łóżko i materacykw koncu!bedzie ukladanie wszystkiego.
Narazie wypralam tylko pieluszki,reczniki,spiworki,kochki i myjki bo chcialam skonczyc pakowac torbe a 3pieluszek mi brakowalo wiec musialam popracale prasowanie..lojoj..jak zabiore sie za ubranka to zdecydowanie P prasuje polowe!dramat!!!
Do nosa mam katarek i gruszke ale jakas inna niz te takie standardowe.
Na wyjscie przygotuje na foteliku body,pajac.kombinezonik.czapeczka i mam taki polarowy kocyk niby do fotelika specjalny z.dziurami na pasy.
Apricot co jest????