reklama
dżoł
Fanka BB :)
O krwiaku nic nic mowil. Mysle ze Chyba by go zobaczyl na usg. Wsadzil wziernik i powiedzial ze widzi troszke krwi. No i ze bete moge powtorzyc jak chce sprawdzic czy przyrasta.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Krwiaki niestety nie zawsze na usg widać, zwłaszcza jeśli już opróżniony.
Dżoł bądź dobrej myśli, trzymam kciuki.
Dżoł bądź dobrej myśli, trzymam kciuki.
dżoł
Jedyne co mnie pociesza to to, ze piersi mnie spowrotem bola.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
dżoł
Dżoł będzie dobrze. Nie martw się...psychika potrafi wiele zniszczyć, ale i działać cuda
pozytywne myślenie włącz
Dziekuje [emoji8] z bladorozowego krwawienia (lecenia ciurkiem) zrobilo sie czerwono brazowe i tylko jak sie podcieram. Samo juz nie leci. No chyba ze to tylko taki przestój ...
lilija
Dżoł i jak się czujesz?
Ciąża wspaniały czas achh.... I trymestr : rzyganie/ mdłości, bóle cycków, rwanie podbrzusza, ciągły stres czy serduszko pyka. II trymestr: liczenie ruchów i burza mózgów gdy się nie daj boże nie doliczysz... III trymestr, opuchlizna, duszności, ociężałość, bóle macicy i wszystkiego od pasa w dół plus zamartwianie się czy pępowina nie zawinęła się dookoła szyi.... no zwariować można!!!
Ciąża wspaniały czas achh.... I trymestr : rzyganie/ mdłości, bóle cycków, rwanie podbrzusza, ciągły stres czy serduszko pyka. II trymestr: liczenie ruchów i burza mózgów gdy się nie daj boże nie doliczysz... III trymestr, opuchlizna, duszności, ociężałość, bóle macicy i wszystkiego od pasa w dół plus zamartwianie się czy pępowina nie zawinęła się dookoła szyi.... no zwariować można!!!
Agnieszka91
Witam wszystkie marcowe mamusie. Chciałabym się do Was dopisać. Obecnie jestem w 6t5d. Pierwsza wizyta już za mną. Termin wg om i usg na 6.03. Mam już synka- 21 miesięcy.
reklama
dżoł
Dżoł i jak się czujesz?
Dziekuje juz lepiej. Bylam siku z godzine temu to nic nie lecialo i teraz bralam prysznic to tez "czysto". Nie wiem czy tak szybko duphaston zadzialal czy co. Zobacze jutro rano. Bo przez noc powinno sie " nazbierac" jakby mialo jeszcze cos leciec, nie? A jak bedzie czysto to juz bede calkiem spokojna.