Ania020317
Fanka BB :)
To ja tez od dwóch godzin próbuje spać i nic, w żadnej pozycji nie czuje sie komfortowo...ale oczy mi sie zamykają tylko co z tego jak nie wygodnie jest...zobaczymy teraz czy coś wyjdzie z tego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas dokładnie tak samo w domu, jak będziemy już na pewno rodzice przyjadą, mama zostanie troszkę ze mną być może (mają 350 km do nas) , teściowa też, chociaż mam nadzieję, że bez noclegu pali fajki i nie chcę, żeby mi na balkon co chwilę wychodziła i wietrzyła mieszkanie i wchodziła ze smrodemU mnie w szpitalu niema odwiedzin, znaczy są ale po za oddzialem W takim pokoiku odwiedzin, ale tam z dzieciatkiem się niewychodzi. Oddział jest tylko dla pacjentek i personelu, nikt z zewnątrz niema wstępu na noworodki.