reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Też bym się chyba nie odważyła wysłać lekarzowi takiego mmsa.
Zdjęcie zafajdanej wkładki? No nie dziwie się, że się wkurzył.. Gruba przesada. Internista czy proktolog też lekarz a jakoś nikt zdjęć kupy nie wysyła.. Opis to jedno ale foty na prywatny numer. Kurde lekarz też człowiek..
eveee
Moderatorka
Też tak uważam!Zdjęcie zafajdanej wkładki? No nie dziwie się, że się wkurzył.. Gruba przesada. Internista czy proktolog też lekarz a jakoś nikt zdjęć kupy nie wysyła.. Opis to jedno ale foty na prywatny numer. Kurde lekarz też człowiek..
dżoł
Fanka BB :)
W czwartek pisalam o plamieniu. Biore luteine a przed chwila mialam rzadka krew [emoji27][emoji26] wzielam 2 luteiny i leze . Wizyta w poniedzialek ale mam zle przeczucia [emoji26]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
W czwartek pisalam o plamieniu. Biore luteine a przed chwila mialam rzadka krew [emoji27][emoji26] wzielam 2 luteiny i leze . Wizyta w poniedzialek ale mam zle przeczucia [emoji26]
Nie panikuj. Wiem, że to trudne, bo już miałam, ze trzy zawały z tego powodu. Krwawię i plamię od tygodnia, 2 usg potwierdziły, że z kropkiem ok, serduszko pika. Podobno nawet 30% ciężarnych tak ma. Byłam nawet w szpitalu i tam wszyscy na luzie. Jeśli nie jest to jasna, pulsująca krew w dużych ilościach i nie masz skurczów to najpewniej jest ok. Jeśli się pogorszy to na izbę, ale jeśli już bierzesz lutkę to nic poza nospą i magnezem nie beda mogli dla Ciebie zrobić na tak wczesnym etapie.
dżoł
Ale automatycznie przestaly mnie piersi bolec Jak przy pierwszym poronieniu [emoji26] chyba juz po wszystkim...
nadia433
Ja dzisiaj tez poleciałam do giną, bo nasilily mi sie plemienia. Mam je, hum....od 2-3 tygodni a dzisiaj jak wstalam rano to się przeraziłam!!! Pojechalam do lekarza, zrobil usg, dzidzia rośnie, bije jej serduszko, nadal mam małego krwiaka i to może być przyczyną. Lekarz kazal sie oszczędzać, brać duphaston i cóż czekać. Mi powiedzial, ze 3 na 10 jego pacjentek w ciąż ma plemienia i sa szczeslwe rozwiązania. Bądźmy dobrej mysl
Carolajna32
Nie panikuj. To moja 7 ciąża ikażda jest inna, zupełnie. 4 razy poroniłam.Ale automatycznie przestaly mnie piersi bolec Jak przy pierwszym poronieniu [emoji26] chyba juz po wszystkim...
Jak masz schizować to jedź do szpitala, stres źle wpłynie na dziecko.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Zgadzam się, jedź i zrób usg jak masz sfixować. Ja pojechałam do szpitala i tylko się wkurzyłam bo mnie przyjęli, sprawdzili szyjkę, a usg dopiero na drugi dzień zrobili wiec sobie w brodę plułam, że nie pojechałam od razu do gabinetu na usg, tylko noc w szpitalu i w sumie bez wieści. A piersi mnie akurat nie bolały wcale i nie bolą. Wydawało mi się, że mdłości i zgaga przeszły ale chyba tylko stres je przytłumił.
reklama
dżoł
Czekam na ip . Bylam pierwsza lekarz juz schodzil i jak na zlosc przyjechala rodzaca. I dalej czekam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom