Leuksypida
Fanka BB :)
Też bym się chyba nie odważyła wysłać lekarzowi takiego mmsa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tez nie chcialam czekac do 11 sierpnia a miala tego 14 lipca akurat wolny termin i bylam swiadoma ze to bedzie wczesnie ale chcialam byc spokojna ze bedzie wszystlo okejJa zrezygnowałam z tej wizyty 11.08 bo stwierdziłam ze jak na pierwszą to troszkę późno i idę 27.07
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak ja [emoji5] lepiej częściej niż o jeden raz za mało :[emoji4] to moja pierwsza ciąża wiec wszystko nowe i przerażające jak na początek ) a jak się czujesz? Mnie bolą piersi i cały czas bym mogła spać i od czasu do czasu pobolewa mnie brzuch jak na miesiaczke.No ja t
No ja tez nie chcialam czekac do 11 sierpnia a miala tego 14 lipca akurat wolny termin i bylam swiadoma ze to bedzie wczesnie ale chcialam byc spokojna ze bedzie wszystlo okej
Witam Was
mogę zapytać co okreslacie IP?
Ja dziś jestem po pierwszej wizycie i usg (lekarz smsem odpowiedział bym przyszła w ok 7 tygodnia pierwszy raz to będzie wtedy słychać serduszko). Dzidzius ma 1 cm Zastanawiam się czy mdłości nie mam i miec nie będę czy to dopiero przede mną?
A wracając do wizyty u mojego ulubionego lekarza (przy poważniejszych dolegliwościach okazał się duzym zrozumieniem i szybko zabrał mnie do szpitala) dziś trochę się zawiodłam. Był miły ale zwrócił mi uwagę bym nie wysyłała mu mms bo to obrzydliwe ( w 5 tc plamiłam, wystraszyłam się a chciałam by dr zobaczył kolor) - przeprosiłam ale wydaje mi się że kogo jak kogo ale dla ginekologa śluz szyjkowy nie może byc obrzydliwy, codziennie go przeciez pobiera do badań?! Tym zdaniem skreślił moje podejście do niego... Będę do niego chodzić bo polecila mi go znajoma, zna mnie juz kilka lat i pracuje w szpitalu gdzie pewnie będe rodzić... ale... Uważacie że przesadziłam tym mms? To moja pierwsza ciąża staraliśmy sie o nia rok... I trochę zdziwiłam się że jak tylko powiedziałam "ciąża" to badał wszystko pod kątem ciąży... a zawsze badał mi piersi i przyglądał się macicy... tak zawsze wyglądają wizyty w ciąży? Teraz ide za 4 tyg to się upomnę o badanie piersi - chyba że piersi w ciązy się nie bada usg?
Moja tez pierwsza ciaza wiec tez jestem na wszystko wrazliwa piersi bola mnie jak dotykam i tez jestem senna i czasem spie no i podbrzusze tez co jakis czas czujeTo tak jak ja [emoji5] lepiej częściej niż o jeden raz za mało :[emoji4] to moja pierwsza ciąża wiec wszystko nowe i przerażające jak na początek ) a jak się czujesz? Mnie bolą piersi i cały czas bym mogła spać i od czasu do czasu pobolewa mnie brzuch jak na miesiaczke.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom