reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
O jejkuuuu dzisiejszy dzień i 8tc bleee jeszcze tydzień temu że ok,cycki bolą (dziś to dopiero bolą) ;), lekko plecy i podbrzusze...a od wczoraj jestem beznadziejna mdłości,roztrzęsienie, zawroty głowy. Dzidzia co Ty wyprawiasz z Mamą? Jutro jedziemy do Gdańska, ja będę prowadziła większość trasy (ugh jak dam radę? Ale siedząc na pasażera pol auta będzie w wymiocinach...). I oczywiście jeszcze nic nie spakowałem ;) teraz wypiłam napar z imbiru i ob lepiej minsię zrobiło. Mąż w pracy :( jak nie dam rady to będzie po nocach mi pomagał i tyle...a jak u was?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a jak to u Was jest ze sluzem?
U mnie mnóstwo białego wodnistego czasem lekko rozciagliwy...
I jeszcze strasznie pogorszyła mi się cera

Dziewczyny a jak to u Was jest ze sluzem?
U mnie mnóstwo białego wodnistego czasem lekko rozciagliwy...
I jeszcze strasznie pogorszyła mi się cera
Cały czas mam białawo żółty... raz więcej raz mniej... Doktor dziś mi powiedział że śluz będzie i może być małe plamienie. Niepokoić mogę się dopiero jak plamienie będzie przypominac okres a ból podbrzusza będzie coraz mocniejszy. Nie mam przejmowac się zadnym pobolewaniem po bokach ani lekkim (jak na okres) podbrzusza.

U mnie objawy ustały, podbrzusze nie boli, a mdli mnie jedynie w aucie. Jedynie trochę senna jestem, ale to przez zapalenie oskrzeli moje i synka. Dostałam antybiotyk , biorę, ale mam fefra jak cholera!

Rozumiem że lekarz codziennie ma kontakt z badaniem śluzu, ale bez przesady.sądzę że mms nie był czymś normalnym, zazwyczaj w takich sytuacjach dzwoni się do lekarza lub jedzie na ip. Zresztą zjazdy robi jak chce, ale ja bym nic takiego nie wysłała.

Dziewczyny, to moja 3 ciąża, poród byłby 2. Mdli mnie na czosnek i cebulę i nagle, totalnie nie mogę jeść wędlin, mięsa, słodyczy i generalnie od razu złapało mnie zapalenie pęcherza i jakieś gin. problemy.
Za dnia chodzę struta, zmeczona i obolała (problemy z siusianiem m.in) a wieczorem się uaktywniam i normalnieję, czyli ogólne prace domowe. Ma tak ktoś, czy to normalne? Bo nie przypominam sobie aby takie "cyrki" były podczas ciąży z córcią

reklama
Do góry