reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Oczywiście ze zdrowie najważniejsze! Oby po Twojej myśli było i tyle:) fajnie ze wcześniej bo przynajmniej psychicznie sie przygotujesz.
Na która masz wizytę?
Ja tez sie dzisiaj umówiłam w szpitalu na wizytę przedporodowa, ale dopiero na 20 lutego.

Oczywiście ze zdrowie najważniejsze! Oby po Twojej myśli było i tyle:) fajnie ze wcześniej bo przynajmniej psychicznie sie przygotujesz.
Na która masz wizytę?
Ja tez sie dzisiaj umówiłam w szpitalu na wizytę przedporodowa, ale dopiero na 20 lutego.
no bo Ty prywatnie tak?

u mnie wlasnie max do 32 tyg mozna sie zglosic.. ponoc duzo planowanych cc mają. jutro o 18:40 mam wizytę

Tak tak ja prywatnie. Wtedy mam wizytę u ginekologa i anestezjologa. Zobaczę co to bedzie. Pewnie w podobnym czasie będziemy miały :) daj znac po.

U Ciebie tez inna sprawa bo Ty masz z ta szyjka problem. Jutro sie pewnie dowiesz. Zrobią badania oni już lepiej wiedza:) zobaczymy bo masz duża rozbieżność.

reklama
Jola a to Ty tak dużo ćwiczysz?

W ogóle nie ćwiczę. Tylko spacerowałam 2-3 x w tyg. Ale dosyć daleko. Ja mam niedoczynność tarczycy. Miesiąc temu endo zwiększyła mi dawkę leku. Może jednak jest za duża i mam za szybką przemianę...nie wiem, dziś idę do niej z nowymi wynikami badań hormonów tarczycowych.

Do góry