reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Szkoda ze w Waszych szpitalach kaza brac swoje podklady poporodowe i pieluszki... i piżamy do rodzenia... sam porod tak glowe zajmuje ze nie potrzeba ciężarnym jeszcze dodatkowych dylematow co kupic co zabrac... niby Polna w Poznaniu wszystko gwarantuje...
My mamy zrobic sesje ciazowa w domku tylko statyw musi przyjsc... :)

reklama
Ojoj:(i co teraz?duzo pic to na pewno ale co jeszcze?

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Witam sie z rana:)
Paulyna pochwał sie jakimś zdjęciem:)
Ja już po śniadaniu i spacerku teraz odpoczywam.
proszę :D to akurat telefonem zrobione, bo tamte trzeba troszkę obrobić ;)
87113996.jpg

Ja myślę, że mi mąż w razie co dostarczy te podkłady... ja nie wiem już sama czy u nas dają czy nie, ale mam 2 paczki kupione jakby co.

Dzisiaj pierwsze pranie dzidziowe poszło <3 juro wyprasuję to i będę prała kolejne :)

Z moim samopoczuciem lepiej, brzuch się trochę odgazował :p Z dwójką dalej średnio i hemoroid mi wyszedł :( masakra, nie życzę nikomu ech, ale co mam począć pewnie przy porodzie też jakaś niespodzianka jeszcze się pojawi... ale jakoś mi już wszystko jedno hehe :p

W tym tygodniu odbieramy mebelki i będziemy skręcać, więc kącik dla dzidzi w końcu będzie się tworzył w naszej sypialni :)

katherinne ojej jakie masz zalecenia??

Kat o kurczę to nie dobrze. Jakie zalecenia? Jak nereczka maluszka?
Paulyna cudna fotka. Mi się marzy sesja noworodków z rodzinną.
Ja biorę 2 torby. Jedna dla malej, druga dla siebie.
Ja spać nie mogę. Ratunku! Wariuje! Od 3 dni niewiele śpię, wszystko mnie boli. Brzuch, plecy, krocze, nogi...

Paulyna ja się modle żeby hemoroidy mi nie wyszły chociaż wiem że graniczy to z cudem. Kiedyś już miałam i to takie zaawansowane ani usiąść, ani wstać, przy zmianie pozycji do spania niesamowity ból i przeokropny zapach :(
U mnie rzeczy maluszka wstępnie juz spakowane ale wiem już ze będzie zmiana, bo kupiłam body i pajace dostaniemy;)
A w druga torbę spakuje podpaski, pampersy,chusteczki, wszystko co kosmetyczne.
Ja nie chce zapeszyc ale czuje się dobrze. Przestało mnie bolec w okolicach żebra, także wczoraj poskladalam nam w szafkach i lodówkę umylam:)
Jedyne co to krocze delikatnie zaczynam odczuwać.
Dzisiaj mam wizytę, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.

reklama
Do góry