reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Witam sie po szkole rodzenia:) było bardzo fajnie. Wykład z fizjoterapeutka o rozwoju niemowlęcia, czyli co powinien taki maluch ogarniać w którym miesiącu. Ogólnie bardzo fajnia kobieta widać, ze kocha to co robi:)
mam nadzieje ze ja nie bede plakac ze do sr nie chodze :p

reklama
Jolka to dobrze że przeszło ale Ty chyba miałaś jakieś problemy przed ślubem i byłaś w szpitalu? W tak8ch wypadkach trzeba podwójnie uważać i być czujnym.

Ania ja kwas foliowy bralam do 12tc. Teraz tylko magnez i Wit D.

Anik pochwal się łowami. Ja mam z medeli elektryczny i jestem zadowolona. Przy dwójce używałam.

Mój M właśnie dzwonił że co coś tchnelo i pojechał wózki ogladac
Wrzucę potem fotki [emoji4]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba nie zawsze tak ze skurcze i twardy brzuch to poczatek porodu... moja macica stawia sie tak od dawna i wtedy brzuch jest twardy i trwa to ok minute - bezbolesne. Mam nadzieje ze te porodowe beda bolesne i po tym je rozroznie...

Dowiedzialam sie ze chwilowo na Ul. Polnej maja BUM! porodów i odsylaja do innych szpitali :eek: chyba zwariowali... nie po to chodze prywatnie do lekarza z tego szpitala zeby mnie odeslali... moze ten bum minie ale nie podoba mi sie to! :wściekła/y: Sam porod mnie stresuje a teraz jeszcze to!

To chyba nie zawsze tak ze skurcze i twardy brzuch to poczatek porodu... moja macica stawia sie tak od dawna i wtedy brzuch jest twardy i trwa to ok minute - bezbolesne. Mam nadzieje ze te porodowe beda bolesne i po tym je rozroznie...

Dowiedzialam sie ze chwilowo na Ul. Polnej maja BUM! porodów i odsylaja do innych szpitali :eek: chyba zwariowali... nie po to chodze prywatnie do lekarza z tego szpitala zeby mnie odeslali... moze ten bum minie ale nie podoba mi sie to! :wściekła/y: Sam porod mnie stresuje a teraz jeszcze to!

Kleinekatia tez o tym słyszałam na Raszei tez tłoczno ! Ale spokojnie mamy jeszcze czas moze na wiosnę bedzie spokojniej :)

reklama
Ja również witam mamusie. Ostatnio się chwaliłam, że nie mam problemów ze snem i się zaczęło od 2 dni :p Byłam na pobraniu krwi, już we wtorek się okaże jak stoję z żelazem, czy wzrosło:)
W związku z tym, że mam syndrom wicia gniazdka a w naszym wynajmowanym mieszkaniu niestety nie poszaleję, poszukuję płyty z simsami wśród znajomych, zrobię pokój dla dzidzi taki jak mi się marzy :D

Do góry