reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Kleinekatia biały jeleń i dzidziuś jest tego samego producenta i równie dobry mają skład. Ja uwielbiam zapach proszku i płynu dzidziuś dlatego chciałam kupić ale jak nie znajdę to kupię biały jeleń. Jak znajdę na smyk.com to zamówię.
Justyna ja polecam na początek body i pajace. Dresy są fajne ale na później. Na początku maluszki lubią ściągać skarpetki a przy dresach są one konieczne. Poza tym pajace łatwo się zakłada. Ja mam dużo ubranek na 0-3 miesiące. 2 wielkie półki w szafie ale jestem pewna że w połowie nawet nie pochodzi.

reklama
Kleinekatia ja ostatnio byłam na imprezie, gdzie były matki z dziećmi i wszystkie co rodziły naturalnie nie narzekamy na poród. A te co miały porównanie z cc to mówiły że poród sn dużo lepszy. Ja miałam tylko cc ale też nie wspominam źle. Nawet bardzo Dobrze Ale same położne były w szoku że nie proszę o przeciwbólowe, szybko wstaje i jestem taka sprawna. Zobaczymy jak będzie po trzeciej.

A może orientujesz się jakie położne są tam najlepsze? Bo ja kierowałam się tylko opiniami z portali i dopiero po 15 stycznia mamy się spotkać.

Termin na 6 marca a u Ciebie )?

A może orientujesz się jakie położne są tam najlepsze? Bo ja kierowałam się tylko opiniami z portali i dopiero po 15 stycznia mamy się spotkać.

Termin na 6 marca a u Ciebie )?
oj nie wiem.. z tego co pytalam to mowila ze zalezy od dnia i humoru.. ze jedna potrafi byc mila a za 5 min cos jej nie pasi xD jak wszedzie..
ale ogolnie mowi ze dobra opieka jest ;)
ja na 31.03 wiec raczej sie nie zlapiemy :(
zdasz mu relacje z porodu jak cos?:p

reklama
Do góry