reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Kleinekatia biały jeleń i dzidziuś jest tego samego producenta i równie dobry mają skład. Ja uwielbiam zapach proszku i płynu dzidziuś dlatego chciałam kupić ale jak nie znajdę to kupię biały jeleń. Jak znajdę na smyk.com to zamówię.
Justyna ja polecam na początek body i pajace. Dresy są fajne ale na później. Na początku maluszki lubią ściągać skarpetki a przy dresach są one konieczne. Poza tym pajace łatwo się zakłada. Ja mam dużo ubranek na 0-3 miesiące. 2 wielkie półki w szafie ale jestem pewna że w połowie nawet nie pochodzi.

reklama
Kleinekatia ja ostatnio byłam na imprezie, gdzie były matki z dziećmi i wszystkie co rodziły naturalnie nie narzekamy na poród. A te co miały porównanie z cc to mówiły że poród sn dużo lepszy. Ja miałam tylko cc ale też nie wspominam źle. Nawet bardzo Dobrze Ale same położne były w szoku że nie proszę o przeciwbólowe, szybko wstaje i jestem taka sprawna. Zobaczymy jak będzie po trzeciej.

A może orientujesz się jakie położne są tam najlepsze? Bo ja kierowałam się tylko opiniami z portali i dopiero po 15 stycznia mamy się spotkać.

Termin na 6 marca a u Ciebie )?

A może orientujesz się jakie położne są tam najlepsze? Bo ja kierowałam się tylko opiniami z portali i dopiero po 15 stycznia mamy się spotkać.

Termin na 6 marca a u Ciebie )?
oj nie wiem.. z tego co pytalam to mowila ze zalezy od dnia i humoru.. ze jedna potrafi byc mila a za 5 min cos jej nie pasi xD jak wszedzie..
ale ogolnie mowi ze dobra opieka jest ;)
ja na 31.03 wiec raczej sie nie zlapiemy :(
zdasz mu relacje z porodu jak cos?:p

reklama
Do góry