reklama
aga6
Fanka BB :)
no ja wlasnie tez..Ja dzisiaj zdjęć nie widze ;(
czarrownica
Chyba coś odgórnie nawala bo ja też zdjęć nie widzę..
wszystkozajete
Moderatorka
W Tapatalku się wyświetlają poprawnie
Dzoaśka
Hej mam pytanie, przed świętami byłam w szpitalu 1cm szyjki [emoji46] założyli mi ten peesar bolało strasznie. Czy wodniste uplawy to norma wiem że mają jakieś być ale ze taka woda ? Ja to i tak bede lezec do konca zapewne A wizyta dopiero 5goja po wizycie, z małą wszystko ok pessar na miejscu, mocno trzyma szyjkę
zdjęcia nie mam bo nie chciała współpracowac [emoji14]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
aga6
ja odkąd mam pessar mam nieco większe upławy ale zwykła wkładka sobie z nimi radzi ale moja dr mowila ze moga byc i wodniste.. ze nawet podpaska moze byc potrzebna.Hej mam pytanie, przed świętami byłam w szpitalu 1cm szyjki [emoji46] założyli mi ten peesar bolało strasznie. Czy wodniste uplawy to norma wiem że mają jakieś być ale ze taka woda ? Ja to i tak bede lezec do konca zapewne A wizyta dopiero 5go
mnie zakladanie nic nie bolalo.. moze w szpitalu nie byli delikatni? ja prywatnie zakladalam wiec wiesz.. jak 250 zl zobaczyli to i delikatnosc w sobie znalezli
Dzoaśka
Hehe może i tak [emoji5] nie wiem mi mówili że będzie boleć i bolało ale chwilę więc bez tragedi [emoji2]ja odkąd mam pessar mam nieco większe upławy ale zwykła wkładka sobie z nimi radzi ale moja dr mowila ze moga byc i wodniste.. ze nawet podpaska moze byc potrzebna.
mnie zakladanie nic nie bolalo.. moze w szpitalu nie byli delikatni? ja prywatnie zakladalam wiec wiesz.. jak 250 zl zobaczyli to i delikatnosc w sobie znalezli
aga6
kilka dni po zalozeniu czulam dyskomfort i czulam ze mam to w sobie ale teraz o tym zapominamHehe może i tak [emoji5] nie wiem mi mówili że będzie boleć i bolało ale chwilę więc bez tragedi [emoji2]
reklama
Jolka112
Hej mam pytanie, przed świętami byłam w szpitalu 1cm szyjki [emoji46] założyli mi ten peesar bolało strasznie. Czy wodniste uplawy to norma wiem że mają jakieś być ale ze taka woda ? Ja to i tak bede lezec do konca zapewne A wizyta dopiero 5go
Ojej a co się stało, że aż tak bardzo się skróciła? Wysiłek fizyczny czy co? Który to tydzień?
Ja niby mam z szyjką wszystko ok ale upławy mam bardzo wodniste, nie raz wydaje mi się, że się zsiusiałam... martwiłam się, że to wody podciekają ale ponoć ilość wód jest w porządku i szyjka zamknięta...więc może tak ma być.
Nie martw się :*