reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Wlazic na zamkniee.tam nam nikt reklam nie podsyla a sie normalnie nie udziela tu tlko tak sb wrzuci i nikt nas podczytywac nie może: )

reklama
Ja też się boję ale czuję jednocześnie podekscytowanie[emoji14]może jestem psychiczna[emoji14]ale ciekawi mnie jak to będzie. I często myślę, że chciałabym już mieć bobasa na świecie, bardziej się martwię nie porodem, a tym jak dam radę przez pierwsze 2 miesiące, które będą najgorsze chyba.
Też mam tak samo.

Macie już swoją położną?
Ja mam położna środowiskową do której chodzę na edukację przedporodowa. To taka skrócona szkoła rodzenia. Jest za free to chodzę a przynajmniej udziela dodatkowych informacji. Ale nie wiem czy będzie moją położna bo to zależy gdzie będę rodziła i gdzie będę mieszkała po porodzie.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry