Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz teraz nie ma odwrotu kochanaWłaśnie dzieci nie mam wiec przeżyć tez nie. Od zawsze jak myślałam o porodzie to twierdziłam ze oj nie. Kiedyś wogole dzieci nie chciałam ze strachu przed tym co mnie czeka, ale zdecydowałam sie No i zobaczymy.
Tak w poniedziałek o 9 rano :dOdwrotu nie ma, ale na szczęście jakieś możliwości z których można skorzystać
Aga6 a Wy w poniedziałek klucze odbieracie?
ja to glupia jestem bo ogolnie malo fot robie i z ciazy mam ze 3 zdjecia. zaczelam robic 2 tyg temu jakiekolwiek..Ekstra pamiętaj rób zdjęcia, fajna pamiątka bedzie
Gdzieś mi chyba ostatnio śmignęła ale pewności nie mamMamyNS dawno nie widziałam
MamyNS dawno nie widziałam
Porzuciła nasOna się ostatnio udzielała na forum "Nasze życie codzienne"