reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hej, u mnie dzisiaj w cieniu 33 stopnie :( dobrze ze wieje. na razie nie mam brzucha to tez jakos tam daje rade. Na kondycje narzekac nie moge, moj dwulatek pomaga ja utrzymac. Waga tez dzieki niemu wolniej wzrasta. Jedyne co to ten upal, a lato zaczyna sie za jakis miesiac...
a tak ogolnie to ludzie maja juz choinki w domach! Tesknie za polskimi swietami, bo tutaj swiateczny przysmak to owoce morza, salatki z mlodych warzyw, lody, pavlova z truskawkami itd bleee. Ja chce grzybowa
No ladnie! My tu marzniemy a Ty się możesz opalać i wygrzewac! [emoji6] Ja uwielbiam ciepło i słoneczko więc zazdroszczę! Chociaż święta w takim wydaniu wydają mi się dziwne!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Co do szczepionki to jak bylam mala to mama mnie szczepila.. i pozniej zawsze mialam murowane 2 tyg zwolnienia bo mnie rozkladalo..
A pogody zazdroszcze! kocham upały ♡♡

u mnie dzisiaj w cieniu 33 stopnie
ja bym się zdecydowanie zamieniła, nie cierpię zimna a najlepiej czuję się w cieple ale takim porządnym

U mnie do wczoraj było ciepło i słonecznie a dziś szaro i buro. Brrr
Jasiek śpi i ani myśli kopać mamę. Raz na jakiś czas tylko obróci się na drugi bok.

Oj kochane Ania poszukaj na youtube jest kanal kobietki ktora w ciazy w angli sie nie zaszczepila opowiada jak odnlmawiala -Magda Pegowska :) moja niunia wczoraj ospala, dzis sprzedaje mamie kopniaczki :*

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Znalazlam w i ternecie bloga dziewczyny co przez 3 ciaze smarowala sie Elancylem dla kobiet w ciazy przeciw rozstepom. Wszystkie dzieci sa zdrowe i rozstepow nie ma :)
Ja nie wiem dlaczego ale spac nie moglam. Razem z niunią w brzuszku dotrzymywala mi towarzystwa kopiąc i ćwicząc aerobic ;) Wczoraj czulam ją i z 5 cm nad pepkiem i calkiem nisko nad spojeniem łonowym :) Duzo ma tam miejsca poki co :) Zasnelam kolo 4:30 :errr:

A tak w ogole za za "chwile" ruszam z wyprawka malucha! :D ustalilismy z mezem ze zaczniemy w 7 miesiacu ciazy czyli zaraz :yes: Najpierw skoczymy do kuzynki ktora podobno ma dla nas wyprawke na pierwszy rok po swoich corkach mowila tez o łóżeczku. Dlatego tak wypytywala czy chlopiec czy corka bedzie bo miala dla dziewczynki tylko :)

reklama
Do góry