czarrownica
Fanka BB :)
Ja się nie wybieram bo blisko nigdzie niema a jeździć 60km się i nieoplaca a i niemialabym z mężem kiedy. Ale za to idziemy na szkolenie bezpieczny maluch
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie byloi nie mam czasu zagladac. W zeszlym tyg moj maz zostal napadniety przez jakis debili i tak skatowany ze ma polamane kosci twarzy , od wczoraj jest juz w domu ale nadal cierpi. Przez ostatnie dni w domu bylam tylko na noc zyczcie nam powodzenia
Tak dla zabawy .. jeden z nich ma tylko 17 latKunalesna kurcze niedobrze !! Ale okradli go czy tak "po prostu" ? Jezu strach po ulicy ju chodzić powodzenia i wszytakiego dobrego dla meza !!
Tak dla zabawy .. jeden z nich ma tylko 17 lat
Wracal z pracy i zaskoczyli go od tylu bili po glowie , kopali po twarzy. Kamera przed sklepem to nagrala wiec widzialam caly film. Sama go znalazlam pod domem po tym jak poszlam go szukac nikt nie wezwal karetki mimo ze kilka osob to widzialo. Znalazlam go 2h po pobiciu. Nawet nie wiedzial kim jestemO kurde! Masakra!!! Jak to się stało? W biały dzień? Trzymajcie się, dużo siły dla męża.
O szkoda w Poznaniu jest dodatkowo platne ale w tej szkoke do ktorej chce isc wiec poprosze o podliczenie dodatkowo...no i maja 20% znizki na chustyBez przesady, to zajęcia dla ciężarówek. Nie siedzisz na krześle kołku godzin, cześć jest praktyczna, a i pewnie jakbym się chciała rozwalić to nie będzie problemu U nas przyjmują nie wcześniej niż w 26tc, ale uważam, że lepiej po 30 tc (gdyby nie święta to tak bym szła) bo bardziej "na świeżo" będzie i nie zapomnę wszystkiego o czym się nauczyłam
Emilija ja na chusty też idę, ale osobne zajęcia bo żadna SR w podstawowym programie w Łodzi nie ma.
Straszne i ta znieczulica wsrod ludzi, strach chodzic po ulicach trzymajcie sie i sily dla was dwojgaWracal z pracy i zaskoczyli go od tylu bili po glowie , kopali po twarzy. Kamera przed sklepem to nagrala wiec widzialam caly film. Sama go znalazlam pod domem po tym jak poszlam go szukac nikt nie wezwal karetki mimo ze kilka osob to widzialo. Znalazlam go 2h po pobiciu. Nawet nie wiedzial kim jestem