A'gusia
Fanka BB :)
Dlaczego się boisz? Będzie dobrze!Ja mam połówkowe w pon. Boje sie dziewczyny
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego się boisz? Będzie dobrze!Ja mam połówkowe w pon. Boje sie dziewczyny
Oj latte uwielbiam! Przyjezdzam do Ciebie zeby sie ekspres nie kurzyl! ;-)Ja uwielbiałam latte albo espresso i jedno dwa dziennie połam jak zaszłam w ciąże to mnie odrzuciło totalnie a teraz wrocilam do 1 max 2 filiżanek rozpuszczalnej. Latte mi nie smakuje a mam nadzieje ze to sie zmieni bo naciągnęłam meza na ekspres i kurde teraz nie chce pic takiej kawy
Nieboj się na pewno będzie wszystko dobrzeJa mam połówkowe w pon. Boje sie dziewczyny
A może jak będziesz w pl to tu pójdziesz do gina?Najbliższa wizytę u położnej mam 8.12 a jak będę planować lecieć na święta do pl to może mnie nie puszcza...chociaż nie wiem...te kwestie muszę obgadać z mężem...No może rzeczywiście lepiej powiedzieć...tym bardziej ze rezonansu jakoś 10 lat juz nie miałam ale tez nie wiadomo czy mi coś zrobią bo to juz 25 tydz...muszę sprawdzić swoją dokumentacje medyczna i poczytać na ten temat do tego muszę z mama o tym pogadać bo to ona ze mną od lekarza do lekarza od kliniki aż po centrum dziecka jeździła dodatkowo jest pielęgniarka z długoletnim stażem...pytanie czy nie zbagatelizuja tego jak pcos...jak tak to lepiej myśleć o wyjeździe z Anglii...