reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja uwielbiałam latte albo espresso i jedno dwa dziennie połam jak zaszłam w ciąże to mnie odrzuciło totalnie a teraz wrocilam do 1 max 2 filiżanek rozpuszczalnej. Latte mi nie smakuje a mam nadzieje ze to sie zmieni bo naciągnęłam meza na ekspres i kurde teraz nie chce pic takiej kawy ;)
Oj latte uwielbiam! Przyjezdzam do Ciebie zeby sie ekspres nie kurzyl! ;-)

A może rodzaj kawy Cię odrzuca?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka mamy razem!!! U mnie póki co to stresu brak;) bedzie dobrze nie martw sie!

Ja przed ciąża to piłam chyba z piec kaw-kochałam ja. Ale jak sie dowiedziałam to staram sie ograniczać. Pije moze 2,3 w tygodniu.

Ania ja bym powiedziała. Moze wtedy większa uwagę na Ciebie zwrócą.

Ja tez bym sie bała przed połówkowym ale tak wyszlo że brzuch mnie bolal i pojechalam na dodatkowa wizyte by sprawdzic czy wszystko ok. I wtedy dr powiedzial:
Ooo jak ładnie ułożona! To wykorzystamy moment i zrobimy połówkowe! :D

I tak mi sie udalo że nie zdazylam sie stresowac ... :)

Najbliższa wizytę u położnej mam 8.12 a jak będę planować lecieć na święta do pl to może mnie nie puszcza...chociaż nie wiem...te kwestie muszę obgadać z mężem...No może rzeczywiście lepiej powiedzieć...tym bardziej ze rezonansu jakoś 10 lat juz nie miałam ale tez nie wiadomo czy mi coś zrobią bo to juz 25 tydz...muszę sprawdzić swoją dokumentacje medyczna i poczytać na ten temat do tego muszę z mama o tym pogadać bo to ona ze mną od lekarza do lekarza od kliniki aż po centrum dziecka jeździła dodatkowo jest pielęgniarka z długoletnim stażem...pytanie czy nie zbagatelizuja tego jak pcos...jak tak to lepiej myśleć o wyjeździe z Anglii...

Kulka nie ma sie czegi bac[emoji8] na pewno bedzie ok[emoji8] ja dzisiaj poszlamna luzie. W glowie w sumie mialam tylko mysl"ile wazy??"

f2w3d5qpaz57sjm5.png

Najbliższa wizytę u położnej mam 8.12 a jak będę planować lecieć na święta do pl to może mnie nie puszcza...chociaż nie wiem...te kwestie muszę obgadać z mężem...No może rzeczywiście lepiej powiedzieć...tym bardziej ze rezonansu jakoś 10 lat juz nie miałam ale tez nie wiadomo czy mi coś zrobią bo to juz 25 tydz...muszę sprawdzić swoją dokumentacje medyczna i poczytać na ten temat do tego muszę z mama o tym pogadać bo to ona ze mną od lekarza do lekarza od kliniki aż po centrum dziecka jeździła dodatkowo jest pielęgniarka z długoletnim stażem...pytanie czy nie zbagatelizuja tego jak pcos...jak tak to lepiej myśleć o wyjeździe z Anglii...
A może jak będziesz w pl to tu pójdziesz do gina?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tylko to będzie jakoś 13.12 a tak czy tak tu muszę iść bo zaświadczenie ze nie ma przeciwwskazań do tego bym leciała dodam ze 8.12 zaczynam 28 tydz wiec od tego tyg jest wymagane na lotnisku pozwolenie od lekarza...

Do góry