reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny.. Wy też takie przerażone jesteście? Ja dalej nie potrafię ogarnąć, że niebawem będę miała przy sobie takiego małego szkraba, wszystko jest takie nowe.. tyle do nauki i jaka odpowiedzialność!
Ja czekam na drugie więc w miarę ogarniam i wiem czym to pachnie ;)

Hej hej.
Kupiłam dzisiaj farby do kuchni, kamień na ścianę tez juz jest, nic tylko brać się za robotę. Posprzatalam podwórko, jeszcze w ganku uporzadkuje.
Młoda od 2 dni bardziej leniwa i mniej się rusza. Pewnie ma sporo miejsca. Plus moje łożysko z przodu które sporo pewnie tłumi.

Poza tym u nas halny wiec ciepło. O 13 było 20st. Po podwórku chodziłam w swetrze.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewczynki,
która z was uczęszcza do szkoły rodzenia??
Wykorzystujecie informacje tam przekazywane??
Ja mam strasznie dużo materiałów i informacji, ale dużo z nich mija się z tym co gdzieś, kiedyś, ktoś...

Ja szkole rodzenia chce zaliczyc w styczniu.ostatnio na warsztatach zdobylam -20%na nia to akurat:)

f2w3d5qpaz57sjm5.png

Ja sie zastanawiam właśnie nad tym. Znajomi mówili ze bardzo fajnie wszystko im omówili i sie przydało wiec fajnie by było iść.

Ja sie zastanawiam właśnie nad tym. Znajomi mówili ze bardzo fajnie wszystko im omówili i sie przydało wiec fajnie by było iść.
Ja uważam że jest super. Mega przydatne informacje.
Dlatego pytam czy wykorzystujecie wiedzę. Dla mnie mega przydatne były zajęcia wyprawkowe.
Choć niektóre tematy są zaprzeczeniem tego co już gdzieś słyszałam. np. obcinanie paznokci. Niby proste. Ja myślałam że paznokcie obcina się na półokrągło. A jednak u malucha obcinam się u stópek na prosto a u rączek na półokrągło.

reklama
Nie wiem jak jest w innych miastach, ale u mnie zajęcia trwają około 2h i juz teraz ciężko mi usiedzieć tyle czasu. Podziwiam że czekasz tak długo.

Bez przesady, to zajęcia dla ciężarówek. Nie siedzisz na krześle kołku godzin, cześć jest praktyczna, a i pewnie jakbym się chciała rozwalić to nie będzie problemu ;) U nas przyjmują nie wcześniej niż w 26tc, ale uważam, że lepiej po 30 tc (gdyby nie święta to tak bym szła) bo bardziej "na świeżo" będzie i nie zapomnę wszystkiego o czym się nauczyłam ;)

Emilija ja na chusty też idę, ale osobne zajęcia bo żadna SR w podstawowym programie w Łodzi nie ma.

Do góry