reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
My jeszcze nie wiemy jak bedziem szczepic. Zaczniemy mocniej o tyn myslec po30tc. Pojdziey do kogos ktos sie zna pogadac i wyoytam ciotki poloznej jak i brata jak oni robili bo jak kolezanku to juz wiem

f2w3d5qpiiky2yal.png
Jak będziesz miała informacje to też się możesz z nami podzielić! Ja chciałabym szczepic chociaż panicznie się boję że będą po ten jakieś okropne konsekwencje! Takie robią nagonki na szczepienia!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Czarownica to tez mądra rodzinka, że Ciebie wyznaczyli do tego :/ Dziewczyny dobrze mówia, uciekaj jak najdalej bo się na pewno zarazisz.

Ps. Dzień dobry dziewczynki :D też długo leniuchujecie w sobotę ? Jak tam brzuszki ? u nas szaleństwo bo jeszcze przed śniadaniem :)

Ja o szczepieniach rozmawialam z moja mama i ciocia pielegniarka, chce sie jeszcze spotkac z pediatra. Ale my na 95% bedziemy szczepic..

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

No to polowkowe za mna:) dziecie wszystko ma zdrowe i prawidlowe:) aktualnie tylkiem w dół sobie plywa. Wazy 433g i rozmiary i wszystko idealnie z om. Powiedzialam mu odrazu ze nie chce znac plci a on mowi ze podaje tylko jak ktos zapyta hehe no i dodal ze bedzie tak robil zebym sie nie kapnela. Tam jest tv przed oczami wiec lipilam na brzuch swoj[emoji23] jak mowil ze stopki pokazuje czy buzie,serduszko,mózg raczki to patrzylam a jak mowil ze pecherz czy cos w tym stylu to moj brzuch byl taaaak interesujący:)
W opisie mam ze lozysko z tyl....no to teraz nie wjen czy nie zmienil sb tej inf w tym jego szablonie czy jakims cudem przeskoczylo...musze mojego zapytac 1.12gdzie ono w koncu jest hehe[emoji23]
20161119_110112.jpeg

f2w3d5qpaz57sjm5.png

Załączniki

• 20161119_110112.jpeg
    20161119_110112.jpeg
    36,3 KB · Wyświetleń: 263
reklama
Do góry