reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
My jeszcze nie wiemy jak bedziem szczepic. Zaczniemy mocniej o tyn myslec po30tc. Pojdziey do kogos ktos sie zna pogadac i wyoytam ciotki poloznej jak i brata jak oni robili bo jak kolezanku to juz wiem

f2w3d5qpiiky2yal.png
Jak będziesz miała informacje to też się możesz z nami podzielić! Ja chciałabym szczepic chociaż panicznie się boję że będą po ten jakieś okropne konsekwencje! Takie robią nagonki na szczepienia!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Czarownica to tez mądra rodzinka, że Ciebie wyznaczyli do tego :/ Dziewczyny dobrze mówia, uciekaj jak najdalej bo się na pewno zarazisz.

Ps. Dzień dobry dziewczynki :D też długo leniuchujecie w sobotę ? Jak tam brzuszki ? u nas szaleństwo bo jeszcze przed śniadaniem :)

Ja o szczepieniach rozmawialam z moja mama i ciocia pielegniarka, chce sie jeszcze spotkac z pediatra. Ale my na 95% bedziemy szczepic..

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

No to polowkowe za mna:) dziecie wszystko ma zdrowe i prawidlowe:) aktualnie tylkiem w dół sobie plywa. Wazy 433g i rozmiary i wszystko idealnie z om. Powiedzialam mu odrazu ze nie chce znac plci a on mowi ze podaje tylko jak ktos zapyta hehe no i dodal ze bedzie tak robil zebym sie nie kapnela. Tam jest tv przed oczami wiec lipilam na brzuch swoj[emoji23] jak mowil ze stopki pokazuje czy buzie,serduszko,mózg raczki to patrzylam a jak mowil ze pecherz czy cos w tym stylu to moj brzuch byl taaaak interesujący:)
W opisie mam ze lozysko z tyl....no to teraz nie wjen czy nie zmienil sb tej inf w tym jego szablonie czy jakims cudem przeskoczylo...musze mojego zapytac 1.12gdzie ono w koncu jest hehe[emoji23]
20161119_110112.jpeg

f2w3d5qpaz57sjm5.png

Załączniki

• 20161119_110112.jpeg
    20161119_110112.jpeg
    36,3 KB · Wyświetleń: 266
reklama
Do góry