reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Wstawać spiochy[emoji8]

f2w3d5qpaz57sjm5.png

reklama
Hejo :*

U nas seksu nie ma, Ł. chyba ma dystans, a ja nie mam ochoty. Także tego... ;) klops

My dzisiaj w planach porządki, ja chcę zrobić nowe pazurki, a na 17 jedziemy do znajomych obejrzymy nasz fillm z wesela najlepsze momenty, potem pewnie w coś pogramy. Wezmę sobie Bavarię do picia hehe :p

Miłego dnia życzę :*

Hej mamusie :) no ja jak wybiore sobie pociag to zawsze mnie musi ktos zaczepic...dzis stary podrywacz, ktory chwali sie swoimi podbojami we francji, polsce itd . I uwaga nawet poprosil mnie o numer telefonu...nie wiem czy sie smiac czy plakac

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry dziewczynki[emoji5]
Mama powodzenia!
Ja dziś wstałam i zaraz tel ze kuzynka ma grypę zoladkowa i trzeba ją na pogotowie zawieść. Do tego stara ciotka która trzeba się zająć i jakoś próbuję zorganizować wszystko żebym ja niemusiala jechać bo zawsze grypę zoladkowa łapie jak mam z nią stycznosc i opieram się w szpitalu. I boję się żeby mnie niedopadlo.

Męża wysłałam może jakoś ogarnie tam wszystko. Mnie jak któregoś razu dopadło to 5kg schudłam, zawsze bardzo ciężko przechodzę, leżę pod kroplowka i dostaje wysokiej gorączki. A teraz z dzidzia to strach jak by mnie dopadło.

reklama
Do góry