reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Emilja, myśmy się też oglądali dzisiaj na usg (równo 23 tydzień) i waga wyszła...640 gramów! Toż to gigant!

Niestety z nereczką jest źle i lekarz nas przygotowuje na to, że konieczna będzie operacja albo nawet jej usunięcie :(

reklama
Emilja, myśmy się też oglądali dzisiaj na usg (równo 23 tydzień) i waga wyszła...640 gramów! Toż to gigant!

Niestety z nereczką jest źle i lekarz nas przygotowuje na to, że konieczna będzie operacja albo nawet jej usunięcie :(
Biedulko :( bardzo mi przykro:( bede sciagala do Was dobre mysli :*
U nas tez rowno 23 tydzien, ale jestesmy duzo lzejsze

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Ojoj... a co dokladniej mowil? Ze ta nereczka sie gorzej rozwija niz druga? Dobrze że czlowiek ma dwie nerki i dobrze ze od poczatku mozna juz jakies kroki podjąć żeby tej zdrowej zanadto nie obciążać. Ale czasem organizm sam daje rade moze nereczka jeszcze sie rozwinie..buziaczki dla Was :***

A dzis chyba taki dzien jest ze wiecej "ciężarowek" ma gorsze samopoczucie... moze jutro bedzie lepiej :)

Oj :( biedactwo, bede trzymala kciuki zeby wszystko dobrze się skończyło.. :*

Moja córcia w 20+4 ważyła 269g nie wiem czy to duzo czy malo? Moja gin mówiła tylko że w normie.

Trzymam kciuki za was i nereczke![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Ciekawe ile moje dziecie wazy. Jutro o 10sie dowiem

f2w3d5qpiiky2yal.png

Hejo hejo:) moze Was natchne trochę pozytywna energia:) u mnie dzisiaj od rana ciepło i piękne słonko:) az sie wstawać i iść z pieslem chciało:)

Mama NS nie słyszałam ale dziękuje :*

Kulka to my mamy w tym samym dniu połówkowe. O której masz?

Ja będę kupowała łóżeczko bo z kołyski obawiam sie ze mało skorzysta. A chce takie łóżeczko z wyjmowanymi szczeblami i zdejmowanym bokiem oraz jest możliwość w nim zamontowania kołeczek.

Ja mam na 10:00 :)
Czy Jegobaba sie odzywała a przegapiłam ??

Kurczę bardzo mi przykro! Ale ta operacja zaraz po urodzeniu czy z czasem? Trzymajcie się!

reklama
Może jeszcze wszystko się zmieni, trzeba być dobrej nadzieji. Moją koleżankę też wystraszyli że jedna nereczka U córci będzie do usunięcia ale po porodzie okazało się ze jest słabsza ale funkcjonuje i straszenie było na wyrost. Trzymam kciuki żeby jednak okazało się i u was ze to wszystko na wyrost jest [emoji9]

Do góry