reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

też chodziłam na poczatku na NFZ ale lekarz był, niemiły, jakmówiłam ze cos mi dolega to kwitował to ze to ciaza i tak ma byc, ogólnie porazka poszłam tylko aby badania miec za free. Bo i tak chodzę prywatnie do super lekarza:)
A z mężem też mam juz całkiem niezły staż 10 lat mineło w tym ponad 2 po ślubie:)

reklama
No ja pewnie w kwietniu urodze ale pogoda jest rozna..moze byc cieplo a moz byc snieg jeszcze...ja ubieram body,pajaca,kombinezonik i mam taki kocyk do fotelika polarwy. Jeszcze czapeczka

f2w3d5qpiiky2yal.png

Aga6 ja do gin na nfz. Mam niby luxmed ale bylam2razy tylko po skierowanie zeby nie placic za jakies tam badanie typu pappa. Tera.wizyta co 3tyg a byla na poczatku co tydz.za kazdym razem fotel i badanie jak i usg.

f2w3d5qpiiky2yal.png

Klenekatia oni na baki i kupki przygotowani ale tez bym nie chciala ale co zrobi jak mamy prze .hehe maz musi do konca ze mna byc. Narazie meega chce a pozniej nie bd mogl sie rozmyslic bo mu pewnie niepozwole bo go nie ouszvze.kogos musze gryźć i sciskac[emoji23]

f2w3d5qpiiky2yal.png

Dzoaśka
A stalam w korku na autostradzie bo wypadek po9i mowili w radiu czy odliczamy godziny minuty do wolnego czy mamy wolne i ze mozna napisac do nich na fb. No to napisalam ze obijam sie jeszcze 4mies bo dzidzia w drodze i pozniej juz pewnie dlugo nie odpoczne to poprosili nr do mnie i powiedzieli ze beda dzownic po 10no i zadzowbil.pogadal ze mna poza antena i pozniej na antenie:)
Wysla plyte.
Juz3razy do mnie dzownili.raz dali aparat fotograficzny pozniej kosmetyki

f2w3d5qpiiky2yal.png

Jolka no ja z P jesemjak mialam 16lat a on15 hehe.
A ktg tez.moze ta polozna srodowiskowa robic jak sie tylko chce. Mówiła mi zebym przychodzia ile chce albo ona przyjdzie jak nie dam rady,ale chyba polecane od 30tc

f2w3d5qpiiky2yal.png

reklama
W ogole nadrabiam was fragmentami bo od 7w domu mnie nie ma i robię za kierowce. Dopiero po16zaczne wracac a to i tak100km...

f2w3d5qpiiky2yal.png

Do góry